" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
kypa (08-06-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ба ли го , нямам спомени за ядове, само да ти кажа, че ако искаш да не ти е черна, а белинка - още при прозорчето с кънекцията требе да му го кажеш, там можеш да си избереш и дали папер или не папер да влезеш също ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
kypa (08-06-2013)
ще си обади ... първо да дадат пароли мароли ... щот още ги няма
гледам опции предлагат - от тез хазартните или баш истински![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-06-2013)
Ако си е написал в полето за username, dick-cock, нищо чудно и въобще да не му дадат
Как сте момци ?![]()
Банан, много глупости си изписал бре, дай вземи си наложи някаква мяркаХептен през просото си я подкарал. Не успях да ти изчета даже и половината словоизлияния и ми се очтя напълно да продължавам
Гледай се какви ги дращиш:
По-назад пък гледам, че тренд линиите не били работели на тиковата графика....а бре Банан, ти какво разбираш под работене ?![]()
A пък ей тука бат Миро виж какъв експерт е скалъпил. Отваря и затваря за под 10секунди, за някакъв малък брой тикове. Акаунта от 21 май досега е направен х50
Лидера е бат Миро. Към 12-ти ако не забравиш, провери му сделките. Има какво да научиш.
kypa (08-06-2013)
kypa (08-06-2013)
пробвах да ресетна паролата ... успях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама пак не ще да я праща ..................![]()
![]()
http://www.eurofinance.bg/smart-inve...ests/#cat_menu
Ей го де е![]()
А екстра, безсмъртен съм![]()
Emil Enchev (08-06-2013), kypa (08-06-2013)