Бихте ли си осиновили животно или предпочитате да си купите чистокръвна порода.?
Аз си осинових и не съжалявам.
Бихте ли си осиновили животно или предпочитате да си купите чистокръвна порода.?
Аз си осинових и не съжалявам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (28-01-2021)
Имаме си осиновена котка, и сега сме в процес за осиновяване на кученце, нещо ни се размина това което искахме, но така или иначе има много изоставени така, че скоро ще се случи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (28-01-2021), Нерегистриран (1)
Бих си осиновила животинче, и по конкретно котенце или куче, обаче проблем ми е космите които пускат и това ме отказва.
hanuman (28-01-2021), Нерегистриран (2)