• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Дискусия за търговия на живо
    • Ключови дни - NFP, Лихви, FOMC (2)

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Ключови дни - NFP, Лихви, FOMC (2)

+ Отговор в тема
    Страница 5 от 24 ПървиПърви Предишно ... 3 4 5 6 7 15 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 41 до 50 от общо 236
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 13-03-2021 17:25 #41 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      КинО
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      КинО не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите Аватара на КинО
      Град
      София
      Начислени плащания
      9,436.97 USD
      Благодарности
      23 570
      Благодарили са му 27 617 Пъти в
      11 600 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      ip01,
      X
      Така, да си кача туканка едни картинки от движението тия дни за архива. И най-вече да си изпробвам уменията да създавам текст по зададен минимум обем, в който да бъде казано някакво съдържание, което в нормални условия може да бъде казано, и съответно разбрано от многото читатели, с много по-малко думи.
      Тук не става дума доколко значителния обем няма да откаже читателите да прочетът иначе доброто съдържание докрая. За целта съм решил да използвам картинки, които да задържат вниманието им.
      В петък движението беше яко надолу, ама някак не се връзвах, че в Четвъртък дадох стопове на късите, та страхът ми пази лозето и съответно ме опази от чисти печалби )
      Накратко ( )) ) движението през деня си беше надолу по европейската сесия, като преди 1.190000 се намериха продавачи и курсът върна леко - до фибо 0,38 и както се вижда на картинката пак се върнахме в правилния път. При достигането на предишната зона на подкрепа този път курса беше по-стабилно обърнат, явно заради по-голямата тумба от мераклии да продадът от по-високо преди да е пробита зоната 1.19000.
      Съответно курсът тръгна да им провери стоповете ... и деня свърши без ясна яснота как ще продължим на отварянето .
      Име:  Eur_Usd_2021_03_13.jpg
Разглеждания: 3928
Размер:  170,9 КБ
      Затова погледнах по-голям фрейм - на М15. Тук вече започва да се открива един патърн, който в повечето случаи е трендообръщащ - глава и рамене. Проблемът в моя случай е, че аз традиционно съм Мечок на Евро/Долар и съм много скептичен към потвърждения на мойта правота, че много често си ги създавам субективно, а това води до предоверяване на мене си и натрупване на ентусиазъм и убеденост в правотата ми, което е една от причините да занулявам
      Та ето какво мисля (за себе си ) - къси със стоп на 1.1970 и впоследствие ако се даде нов сигнал за къси на него да се турне стоп на 1.200000
      Име:  Eur_Usd_2021_03_13_М15.jpg
Разглеждания: 340
Размер:  189,1 КБ
      Благодаря за вниманието.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отхвърлена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

2. Следните 4 потребители изказват благодарности на КинО за полезния пост:

minkov (13-03-2021), Нерегистриран (1), emoyambol (13-03-2021), kypa (31-03-2021)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 13-03-2021 18:47 #42 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      КинО
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      КинО не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите Аватара на КинО
      Град
      София
      Начислени плащания
      9,436.97 USD
      Благодарности
      23 570
      11 600 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01,
      X
      Така, да си кача туканка едни картинки от движението тия дни за архива.
      Напоследък имаше нишани за обръщане на възходящото движение и засилване на долара.
      В петък движението беше яко надолу, ама някак не се връзвах, че в Четвъртък дадох стопове на късите, та страхът ми пази лозето и съответно ме опази от чисти печалби )
      Накратко ( )) ) движението през деня си беше надолу по европейската сесия, като преди 1.190000 се намериха продавачи и курсът върна леко - до фибо 0,38 и както се вижда на картинката пак се върнахме в правилния път. При достигането на предишната зона на подкрепа този път курса беше по-стабилно обърнат, явно заради по-голямата тумба от мераклии да продадът от по-високо преди да е пробита зоната 1.19000.
      Съответно курсът тръгна да им провери стоповете ... и деня свърши без ясна яснота как ще продължим на отварянето .
      Име:  Eur_Usd_2021_03_13.jpg
Разглеждания: 261
Размер:  170,9 КБ
      Затова погледнах по-голям фрейм - на М15. Тук вече започва да се открива един патърн, който в повечето случаи е трендообръщащ - глава и рамене. Проблемът в моя случай е, че аз традиционно съм Мечок на Евро/Долар и съм много скептичен към потвърждения на мойта правота, че много често си ги създавам субективно, а това води до предоверяване на мене си и натрупване на ентусиазъм и убеденост в правотата ми, което е една от причините да занулявам
      Та ето какво мисля (за себе си ) - къси със стоп на 1.1970 и впоследствие ако се даде нов сигнал за къси на него да се турне стоп на 1.200000
      Име:  Eur_Usd_2021_03_13_М15.jpg
Разглеждания: 3283
Размер:  189,1 КБ
      Благодаря за вниманието.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

5. Следният потребител изказва благодарност на КинО за полезния пост:

kypa (31-03-2021)

6. 17-03-2021 19:58 #43 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      КинО
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      КинО не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Град
      София
      Начислени плащания
      9,436.97 USD
      Благодарности
      23 570
      11 600 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01,
      X
      Да не забравя да си кача снимка на пазара преди ФОМК,
      че днес нали е от по-ранко ))
      Очаквам малко надоле движение но съм без позиции )
      Име:  Eur_Usd_2021_03_17_Pre_FOMC.jpg
Разглеждания: 256
Размер:  218,3 КБ

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

7. Следните 5 потребители изказват благодарности на КинО за полезния пост:

Zagorka (17-03-2021), Нерегистриран (1), minkov (17-03-2021), Happy68 (17-03-2021), kypa (31-03-2021)

8. 17-03-2021 20:17 #44 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 605 Пъти в
      2 614 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Малко надоле стана много нагоре Решението отиграно беше, сега следва корекцията. И аз съм без сделки в момента, но технически виждам, че е време за вход с BUY сделка при еврото, паунда и озито.

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

9. Следните 3 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

minkov (17-03-2021), Happy68 (17-03-2021), kypa (31-03-2021)

10. 31-03-2021 09:29 #45 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      КинО
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      КинО не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Град
      София
      Начислени плащания
      9,436.97 USD
      Благодарности
      23 570
      11 600 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01,
      X
      Такаааа, днес е един от важните дни в търговията с валути поради няколко причини.
      Първо е последния ден на месеца, което аз съм обявил за себе си за ден далеч от клавиатурата тъй като вървят големи преструктурирания на портфейли и съответно размествания на наличностите, което се прави урболежката и съответно движението е насечено, та ако се ползват стопове обикновено се събират а накрая за да е всичко суперготино се отива и до таргета .
      Второ днес е ден за АДП - данни за промяна в неселскостопанската заетост, които дават насока за предстоящите в Петък пейроли. Очакванията в зеленко са доста високи, спрямо предишния месец.
      15:15 ADP Nonfarm Employment Change March 550K 117K
      Име:  2021_03_31_Eur-USD_LDotM.jpg
Разглеждания: 3874
Размер:  191,0 КБ
      И трето естествено са предстоящите в петък Пейроли, за тях картинка ще пусна в деня.
      Ковид ситуацията и произтичащите около нея случки - локдауни, мерки, ваксинации и всичко останало си е нормално за момента
      При еврото имаме един хубав стабилен спад, очакванията са за сериозен ръст в новосъздадените работни места извън сеслкото стопанство, но днес поради споменатите по-горе фактори мисля да си погледам и да се порадвам на новодошлото теглене
      Следващото за днес са данните за Петрола в 17:30. В комбинация със случката от последните дни в Суецкия канал и традиционно силните движения в цената на петрола при данни там ще има по-добра възможност да се взема некой лев.
      Аз съм избрал да влизам къси. Считам че вчерашното отблъскване от 60.00 няма да устиска . Иначе наобратно моите къси мераци ще отпаднат при преминаване нагоре над 62.20

Одобрена

Печелете пари, без да напускате дома си.

11. Следните 8 потребители изказват благодарности на КинО за полезния пост:

kypa (31-03-2021), Нерегистриран (4), Zagorka (31-03-2021), minkov (31-03-2021), Emil Enchev (02-04-2021)

12. 31-03-2021 20:14 #46 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      КинО
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      КинО не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Град
      София
      Начислени плащания
      9,436.97 USD
      Благодарности
      23 570
      11 600 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01,
      X
      Цитирай Първоначално написано от КинО Виж мнението
      Аз съм избрал да влизам къси. Считам че вчерашното отблъскване от 60.00 няма да устиска . Иначе наобратно моите къси мераци ще отпаднат при преминаване нагоре над 62.20
      Както обича да казва поета "ооооох Котьооооо" ... а пък поетесата "Е те това чукане чаках"
      Та третинка на 59.80 и третинка на 59.50 - ама така е като има таргети )
      А пък първата третинка си беше срамота - за 20 точки само я бех затворил
      Ама по-добре пропуснати ползи отколкото реализирани загуби
      Име:  Oil_2021_03_31.jpg
Разглеждания: 239
Размер:  158,4 КБ

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

13. Следните 2 потребители изказват благодарности на КинО за полезния пост:

Emil Enchev (02-04-2021), kypa (03-04-2021)

14. 02-04-2021 08:37 #47 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      КинО
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      КинО не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Град
      София
      Начислени плащания
      9,436.97 USD
      Благодарности
      23 570
      11 600 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01,
      X
      Значи днесе добре да се отрази деня тъй като е интересен случай . Разпети петък за католическия свят (Good Friday).
      Днес валутите ще са като криптовалути - практически всички основни финансови центрове са в почивка - в календара е отразен Bank Holiday за огромен брой държави. А съответно борсовите стоки хич няма да отварят. Това означава, че петрол, ценни метали и акциите няма да мърдат през целия ден и съответно ще отварят чаааак в понеделник.
      Та значи на крехките ни рамене на нас ритейл трейдъри ще се държи курса плюс естествено българските банкови и финансови институции и тези на няколко още НЕкатолически държави.
      ОБАЧЕ за да е пълно удоволствието, американското бюро по труда не се интересува от този факт и ще ни направи по-интересен деня като все пак ще си рилийсне данните ДНЕС )
      Очаквани данни за новите работни места и за безработицата са доста високи спрямо предходните и това прави деня и последващото отваряне в понеделник интересни. Има доста важни въпроси особено като се обърне внимание на това, че вчера евродолар упорито си катери през целия ден,
      - дали инвестиционните търговци са оставили активни ордери в зоната, където се намираме сега.
      - какви големи опции има ,
      - как ще се изтъргуват евентуални интересни данни,
      - съответоно какви ще са евентуалните гапове по отварянето след уикенда.
      Та затова денят обещава да е интересен и ние сме тук за да участваме
      Очакваните данни са от на Бенча календара
      15:30 Nonfarm Payrolls Change March 647K 379K
      15:30 Unemployment Rate March 6.0% 6.2%
      Картинката към момента преди 20-тина минути
      Име:  2021_04_02_Eur-USD_Pre_NFP_BH.jpg
Разглеждания: 4573
Размер:  196,9 КБ
      Та успех, на който възнамерява да търгува днес

Одобрена

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

15. Следните 5 потребители изказват благодарности на КинО за полезния пост:

Нерегистриран (2), Emil Enchev (02-04-2021), Aquila (02-04-2021), kypa (03-04-2021)

16. 02-04-2021 11:35 #48 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 456
      Благодарили са му 20 859 Пъти в
      6 326 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Ето и прогнозите на големите. Като цяло се очакват доста добри данни от всички.

Primary Dealer NFPGuesses
      BoA 1.0MN
      TD 1.0MN
      Nomura 950K
      Barx 900K
      Amherst 850K
      DB 800K
      GS 775K
      Jefferies 765K
      RBC 750K
      Wells 725K
      MS 700K
      UBS 664K
      Scotia 660K
      BNP 650K
      HSBC 650K
      JPM 650K
      SocGen 615K
      BMO 600K
      Citi 600K
      Daiwa 600K
      NatWest 550K
      CS 500K
      Median 682K
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

17. Следните 4 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

Нерегистриран (2), КинО (02-04-2021), kypa (03-04-2021)

18. 02-04-2021 16:25 #49 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 456
      Благодарили са му 20 859 Пъти в
      6 326 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Рязко връщане на процента безработни, но последните метри до 3,5% пълна заетост ще са най-трудни поради това, че тези които са освободени временно за сега си връщат работните места. Постоянно освободените ще бъдат върнати по-трудно на работа.

Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

19. Следните 2 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

КинО (02-04-2021), kypa (03-04-2021)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 02-04-2021 22:46 #50 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      КинО
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      КинО не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Град
      София
      Начислени плащания
      9,436.97 USD
      Благодарности
      23 570
      11 600 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01,
      X
      Все пак да кача и снимка от деня.
      15:30 Nonfarm Payrolls Change March 916К 647K 379K
      15:30 Unemployment Rate March 6.0% 6.0% 6.2%
      Данните излязоха по добри от очакването, и като тръгна едно лашкане - 40 пипа рейндж ))
      И така до към 17:30 - оттогава почти 15 пипа )
      Име:  EUR_Usd_2021_04_02_Post_NFP_Good_Friday.jpg
Разглеждания: 211
Размер:  150,3 КБ

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

22. Следните 2 потребители изказват благодарности на КинО за полезния пост:

kypa (03-04-2021), daniwin (28-04-2021)

+ Отговор в тема
    Страница 5 от 24 ПървиПърви Предишно ... 3 4 5 6 7 15 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Дискусия за търговия на живо   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти