Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно това ще прави, ще тества пробива, тоест нивото на 1.2040 и ми се струва, че е подходящо за добавки или който е закъснял с късите, като мен е подходящо сега да се включи в мечия тренд. Очаквам да слизаме на долу и утре и през следващите няколко работни дни, но не знам дали Пейролите утре няма да променят тези мои очаквания. Според дневната графика на EUR/USD довечера след полунощ трябва да навлезем в STRONG DOWN TREND, но ще видим идните дни какво ще последва от това.
понеже тук на тази "игра" едва ли нещо е сигурно !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно така и се оказа тества пробива и все пак даде и за бикове контряци някой пипс, но за по сериозен мечи тренд мисля че трябва да пробие шиша от вторник пък и малко по надолу подкрепата ,и все пак пробива и теста който видяхме може да се използва за вход с неголям стоп за къси.Точно това ще прави, ще тества пробива, тоест нивото на 1.2040 и ми се струва, че е подходящо за добавки или който е закъснял с късите, като мен е подходящо сега да се включи в мечия тренд. Очаквам да слизаме на долу и утре и през следващите няколко работни дни, но не знам дали Пейролите утре няма да променят тези мои очаквания. Според дневната графика на EUR/USD довечера след полунощ трябва да навлезем в STRONG DOWN TREND, но ще видим идните дни какво ще последва от това.
понеже тук на тази "игра" едва ли нещо е сигурно !
Не се случи пробива надолу, който очаквах днес. Цената отскочи с два пин бара на Н1 точно от линията на вилата. Това може да е било просто събиране на печалби от къси позиции.Да не успя да бие вчерашния връх,и падна до дъното от тая нощ,и сега предтои да видим накъде ще пробие ,още съм склонен да смятам, че отново ще тръгне към върха,и до края на деня ще последва пробив, но това е само предположение. Американците ще имат думата след обяд.
Вчера американците много уверено купуваха. Днес повече стопове за обиране ми се струва, че има надолу, но трябва да се изчака може би след 17:00 ч. да хванем посока поне за половин доларово движение. Засега не е много ясно накъде и с колко и кой кого.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Взех някой пип от корекцият, но още си оставам мечи настроен. Още си мисля, че ще видим ниво под 1.20
При петрола на Н1 имаме пробив на горната линия на текущия канал и на двойния връх на $62. Имаме и нов канал. Възможно е цената да достигне следващата линия на възходящия канал и тогава да се върне да тества текущия пробив, но също така е възможно този пробив да се окаже фалшив и движението надолу на продължи. Все пак в момента е пробита средната линия на възходящия канал, а тя често се явява силна съпротива, която не се дава от първия път.
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Петрола проби нагоре все пак и той като еврака по - рано се връща да си тества пробива, лошо няма нека се пробва. Кабела обаче, за няколко пипса не ми даде сигнал за дълги па тръгна и даже и качи не лошо, но му изгледах гърба, все пак сигналите са затова да си ги чакаме.
Още една фигура за продължаване на тренда имаме на малките фреймове. Не е активирана още. Около 20 пипа и е таргета.Петрола проби нагоре все пак и той като еврака по - рано се връща да си тества пробива, лошо няма нека се пробва. Кабела обаче, за няколко пипса не ми даде сигнал за дълги па тръгна и даже и качи не лошо, но му изгледах гърба, все пак сигналите са затова да си ги чакаме.