РЕДА си преброи думите и цифрите в ПРОЦЕДИРАНЕТО.И на мене не ми се пишат есета. Така са го решили тези които определят правилата.Ще пиша до края на седмицата. Като видя какъв "подарък" са ми начислили по сметката,- ще преценя какво да правя по-нататък. Според мен 100 думи са достатъчни. Има и други начини да се подобри качеството и да няма колеги с по няколко профила.
Излезнаха около 50 като бройка.
Мисля си, че съвсем разумно количество като
максимално изискване за дължина на пост!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (16-03-2021), Нерегистриран (1), jssj (16-03-2021), ndimitrov73 (16-03-2021), hanuman (16-03-2021), kypa (16-03-2021), Happy68 (16-03-2021), balcon (16-03-2021)
Абсолютно съгласен. В крайна сметка ние сме анализатори не писатели. С 250 думи аз мога цяло есе да напиша. Късмет и наслука
П.С. Аз не си броя думите, не съм изпаднал чак толкова да работя за жълти стотинки. Времето е пари и аз го ценя.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (16-03-2021), kypa (16-03-2021), ndimitrov73 (16-03-2021), Happy68 (16-03-2021), balcon (16-03-2021)
По принцип съм склонен да се съглася, но само по принцип. Кратките постове носят оперативност. Форума " оживява", колегите реагират на всяка промяна на пазара и обменят мнения. Проблема е че системата на оценяване не може да различи качествените постове, от обикновеното ланкане за бонус. Отделен проблем са колегите с няколко профила, които правят дискусии със себе си и се гъбаркат с останалите. Мен лично не ме устройват нито сегашните условия, нито харесвах предишните, и мисля че изразих мнение в някоя от темите. Намирам също че дефинирането на бонуса като "подарък" е израз на твърде арогантно отношение към пишещите тук. Всичко е бизнес, и ако няма никаква пряка или косвена полза от нас, спонсора отдавна да е закрил форума. Има още какво да се каже, но ще спра до тук. Вече написах три безплатни поста и това е моя "подарък" за спонсора за днес. Анализа ми от тази сутрин още не е одобрен, и не възнамерявам да пиша друг докато не светне в зелено.
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Emil Enchev (16-03-2021), kypa (16-03-2021), Happy68 (16-03-2021), balcon (16-03-2021)
Пророкурването - Обедно Издание, според както следва:
I. Оригиналът:
За днес по принцип трябваше да има РЕЙДЖЮВИЦА, движение нагоре, затваряне на ГАПЪТ веднъж нагоре, после веднъж надоле и приключване на търговският ден горе-долу там, където е започнал.
На практика обаче е започнало да се случва точно обратното - движение надолу, което вероятно може би (около 61.8% вероятност) ще бъде последвано от дъно в региона на миналоседмичното и после малко нагоре.
Свободизъмът е повече зона от Джихадизъмът.
II. Втори епизод:
За днес следва да има РЕЙДЖЮВИЦА, като е възможен лек наклон нагоре.
След или в рамките на нея по принцип е възможно да има рязко движение нагоре с цел дъното на третата или първата седмица от февруари.
На практика рязкото движение от сутринта от нов връх почти до ново дъно е възможно да означава, че пРЕДстои движение надолу, примерно до 1700 или малко над него.
И Джихадизъмът, и Свободизъмът е баш зона.
За днес единствените значими събития отбелязани в календарът са едни от относително ранните данни, по които може да се гадае за инфлация в САЩ, а именно промяната в продажби на дребно изчислена на месечна база. Важното да се отбележи е часът на обявяването им - 14:30 българско време, а не 15:30 както през по-голямата част от годината.
Във вторник макар и не в определен час също така от страна на НСИ се публикува смъртността в България на седмична база. Което няма някаква икономическа или трейдърска стойност, но като живеещи в България ни касае, понеже горе-долу по време на началото на ваксинирането чрез препарата на Астра-Зенека-Оксфорд-Паунова-Майдел изглежда е започнала нова вълна на разпространение на вируса сходна с тази през ноември и декември месец.
Последна редакция от kypa : 16-03-2021 на 12:34
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Скоро търпението на много от инвеститорите в "хартиено" злато ще бъде възнаградено. След разходката под долната линия на червения канал, цената вече е опасно близо до средната линия на същия този канал. Вероятна следваща цел - $1755 - горната линия на канала.
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
много ги обичам тези цветните "канали"Скоро търпението на много от инвеститорите в "хартиено" злато ще бъде възнаградено. След разходката под долната линия на червения канал, цената вече е опасно близо до средната линия на същия този канал. Вероятна следваща цел - $1755 - горната линия на канала.
Прикачен файл 9831![]()
(голяма слабост са ми) - ама не успях да открия надежден начин да търгувам с тях
![]()
Безплатен обяд няма!
ndimitrov73 (16-03-2021), REDA (16-03-2021), jivko78 (16-03-2021), kypa (17-03-2021)
И аз така ги виждам за сега нещата при златото. До момента е налице прибрейк сценария. Кака ЕМА на Н4 подържа отдолу бичетата. Явно ще пробиваме нагоре 1739. а сега обаче още не сме тествали търпението на мечките. 1739 е червената линия при мен.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън