Те до лятото доста хора ще си отидат , като се има предвид по колко души дневно умират.
До тук 2мил.на планетата .
Те до лятото доста хора ще си отидат , като се има предвид по колко души дневно умират.
До тук 2мил.на планетата .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
И в Русия всичко можеш да кажеш ето Навални казва че Путин има дворец, той отрича но може да се казва и протестира макар че не им дават разрешения.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Битка между робиня и американски президент-робовладелец за 20-доларовата банкнота
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/today?cpage=2
© Actualno.com
Байдън обещал да продължи процеса по препроектиране на банкнотата от 20 долара, на която лика на седмият президент на САЩ Андрю Джаксън трябва да бъде заменен от Хариет Тъбман - робиня, която става активистка в борбата с робството и освободждава повече от триста роби
Elsup (29-01-2021)
Гражданска асоциация на пострадали от репресивната цензура в социалните мрежи се готви да подаде на съд компаниите Фейсбук, Туитър и Амазон за "обществено лишаване от правото на изразяване на мнение", което е нарушение на Конституцията на САЩ. Един от членовете на асоциацията е "омразния на всички" Доналд Тръмп.
Правомощията за отнемане на кое-то и да е конституционно право за отделния гражданин има само съда. Тоест - Фейсбук, Туитър, Амазон и прочие са извършили действия без съдебно решение на това, което си е як прецедент!
Мисля си - дали да не взема и аз да се включа в тази асоциация, въпреки, че съм от Канада!? Междувременно Фуйсбук от вчера махнаха предупреждението за спиране на профила ми.
Ти да видиш!
Последна редакция от Bibco : 28-01-2021 на 14:23
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
krasilovech (28-01-2021), Elsup (28-01-2021), Salim (28-01-2021), Нерегистриран (1)
Май всичко е въпрос на пари, както повечето зелени организации, не се борят за природата а да доят компаниите които добиват полезни изкопаеми или добиват дървесина. Те от това си живуркат добре и си раздават големи заплати опазването на природата е фасада и последна грижа.Гражданска асоциация на пострадали от репресивната цензура в социалните мрежи се готви да подаде на съд компаниите Фейсбук, Туитър и Амазон за "обществено лишаване от правото на изразяване на мнение", което е нарушение на Конституцията на САЩ. Един от членовете на асоциацията е "омразния на всички" Доналд Тръмп.
Правомощията за отнемане на кое-то и да е конституционно право за отделния гражданин има само съда. Тоест - Фейсбук, Туитър, Амазон и прочие са извършили действия без съдебно решение на това, което си е як прецедент!
Мисля си - дали да не взема и аз да се включа в тази асоциация, въпреки, че съм от Канада!? Междувременно Фуйсбук от вчера махнаха предупреждението за спиране на профила ми.
Ти да видиш!
Това в поредно доказателство че колко и да крещят думата демокрация всъщност такава не съществува. Няма нито свобода на словото нито личен живот. Всичко вече се следи .Гражданска асоциация на пострадали от репресивната цензура в социалните мрежи се готви да подаде на съд компаниите Фейсбук, Туитър и Амазон за "обществено лишаване от правото на изразяване на мнение", което е нарушение на Конституцията на САЩ. Един от членовете на асоциацията е "омразния на всички" Доналд Тръмп.
Ти да видиш!
Това го доведе технологията. Всичко се следи, да.
Но всъщновст ние си го допускаме това. Знаейки политиката и правата в Фейсбук и Инстаграм, се съгласяваме с тях например. Общо казано, като човечество заслужаваме всичко да ни се следи
Elsup (29-01-2021)
В книгата си „Спиралата на времето и ключът на синхронността” Дейвид Уилкок засяга темата за глобалния елит, в който са се съюзили богатите и могъщите
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/literature/...news_7790.html
© Actualno.com
Ето това е така наречената "дълбока държава" в САЩ, пък и не само там.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Нямаме избор в днешно време без интернет и модерен телефон на къде? Всичко вече е онлайн а покрай кризата с коронавируса много по лесно може да управляваш сметките си от вкъщи. Да не говорим че в повечето бели страни хората дори пазаруват по интернет и от веригите за хранителни стоки. Няма как да си вземеш телефон с копчета и да се впишеш в реалния свят.
semion (29-01-2021)
Като искаш да използваш най-новите модерни технологии в личния си живот - готви се да предоставиш на Големия Брат да надниква в твоя приватен живот и да те следи и контролира. Това е цената. Лошо е че не се знае докъде може да се стигне в това следене...Нямаме избор в днешно време без интернет и модерен телефон на къде? Всичко вече е онлайн а покрай кризата с коронавируса много по лесно може да управляваш сметките си от вкъщи. Да не говорим че в повечето бели страни хората дори пазаруват по интернет и от веригите за хранителни стоки. Няма как да си вземеш телефон с копчета и да се впишеш в реалния свят.
Нерегистриран (2)