Днес четох една много интересна статия относно бъдещето на долара и това че вече няма стойност. В нея пишеше интересни неща че хората трябва да инвестират предимно в крипто, злати и сребро. Подробно е обяснено как и защо долара ще се срине и честно казано и аз мисля така. Когато войната приключи си мисля че долара ще тръгне много бързо на долу и реално точно това ще се случи. Американците са затънали до шия и е въпрос на време балона да се спука. Колкото и да се опитват да се задържат на върха няма да е още дълго, няма как. Тяхната политика не действа нито за тях, нито на световно ниво. Те живеят на кредит, харчат пари които нямат и си печат долари които нямат абсолютно никакво покритие. Колкото и да се опитват да притиснат Русия и останалите държави със санкции и забрани рано или късно всички ще се надигнат за това. Дори и за момента да се справят с загубите мисля че няма да е още дълго. В последно време виждаме че и Украйна се взе доста на сериозно и това допълнително нажежава обстановката между държавите. Планът е ясен но само не е ясно до кога. Ако повечето държави обърнат гръб на Украйна не може да се разчита само на американците. Те имат сметка да са ти съюзник докато печелят от това, след това те захвърлят като едно голямо нищо. Виждаме една политика на Сащ която се върти в кръг и реално вместо да ги измъкне от кашата която са забъркали , те потъват още повече. Аз лично нямам търпение да видя момента в който ще се спука балона върху тях и ще се излее цялата помия върху главите ни. Мисля че американците навредиха достатъчно на света и на много народи и е време да си понесат последствията.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1), pablo (03-10-2023)
Рекордните 3,8 милиона емигранти са влезли в САЩ откакто Джо Байдън взима властта през 2021-ва.
В същото време Тръпм казва, че "ще направи най-голямата депортация в историята ако бъде избран за президент".
Според мен тази коренна разлика в политиките към миграцията на републиканци и демократи ще наклони везните в полза на Тръмп.
Даже още от сега давам прогноза, че той ще спечели изборите за президент догодина.
https://nypost.com/2023/09/21/shocki...n-took-office/
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
pablo (03-10-2023)
Честно казано от началото не го харесвах Донълд Тръмп но мисля че той се справи доста добре по време на управлението на САЩ. Определено показа на Света и на американците че наистина му пука и иска една по добра политика за тях. За съжаление кризата с корона вируса до някъде му се отрази доста негативно върху това в какво състояние е оставил Сащ след неговото управление. Реално много починали, финансова криза и много безработни се преписват на него. Реално Света не беше готов за това и на всякъде последиците бяха катастрофални. Аз до колкото чета обаче американците си го искат обратно и реално топлото столче на Джо Байдън се тресе. Разбира се има много спекулации и разбира се пак ще има и протести организирани от неговите опоненти. До колкото си спомням много длъжностни лица се връщаха в Щатите за да гласуват и да са спокойни че републиканците няма да спечелят. Реално Тръмп се опитва да изолира политиката от останали свят като налага забрани и мита с цел да подпомогне собствената икономика. Също така той не е привърженик на войните което също не се харесва на много по високите етажи. Определено ако успее да се завърне на политическата власт със сигурност всички планове ще се объркат и тогава не се знае какво да очакваме от американците. Аз лично го предпочитам като управляващ ако това временно ще прекрати войните и Света ще си отдъхне поне за малко от пагубната политика на Буш и компания. Наистина се надявам ако спечели Донълд Тръмп да прекрати войната в Украйна и всичко вече да приключи. Мисля че това изказване е едно от ключовите за него. Остава да изчакаме изборите и да се надяваме че наистина ще се случи това.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само така ! Да живее СССР !Днес четох една много интересна статия относно бъдещето на долара и това че вече няма стойност. В нея пишеше интересни неща че хората трябва да инвестират предимно в крипто, злати и сребро. Подробно е обяснено как и защо долара ще се срине и честно казано и аз мисля така. Когато войната приключи си мисля че долара ще тръгне много бързо на долу и реално точно това ще се случи. Американците са затънали до шия и е въпрос на време балона да се спука. Колкото и да се опитват да се задържат на върха няма да е още дълго, няма как. Тяхната политика не действа нито за тях, нито на световно ниво. Те живеят на кредит, харчат пари които нямат и си печат долари които нямат абсолютно никакво покритие. Колкото и да се опитват да притиснат Русия и останалите държави със санкции и забрани рано или късно всички ще се надигнат за това. Дори и за момента да се справят с загубите мисля че няма да е още дълго. В последно време виждаме че и Украйна се взе доста на сериозно и това допълнително нажежава обстановката между държавите. Планът е ясен но само не е ясно до кога. Ако повечето държави обърнат гръб на Украйна[/B] не може да се разчита само на американците. Те имат сметка да са ти съюзник докато печелят от това, след това те захвърлят като едно голямо нищо. Виждаме една политика на Сащ която се върти в кръг и реално вместо да ги измъкне от кашата която са забъркали , те потъват още повече. Аз лично нямам търпение да видя момента в който ще се спука балона върху тях и ще се излее цялата помия върху главите ни. Мисля че американците навредиха достатъчно на света и на много народи и е време да си понесат последствията.
https://fakti.bg/world/640635-brutni...ama-na-kartata"Русия не попада в топ 10 в класацията по брутен вътрешен продукт, а САЩ продължават да са най-голямата икономика"
"Брутният вътрешен продукт на американците съставлява ¼ от световната икономика"
"Брутният вътрешен продукт на Русия е едва $1,65 трилиона. За справка, този на Испания е $1,44 трилиона"
Малко факти извън спуснатите клишета от Кремъл![]()
Нерегистриран (3)
Да разбира се цял Свят очаква да види как ще потъне долара само Живко е наясно колко са добре американцитеТо много хора живеят на кредит ама рано или късно това им откъсва главата нали?
![]()
Ти и останалите русофили нямате нищо общо с останалия свят
А това което цитирах аз са факти за икономиката и БВП на държавите
И всеки грамотен може да види каква е разликата в БВП между държавата на "умиращия" долар и рубладжиите
Нерегистриран (2)
А ти ако си мислиш, че знаеш нещо за света седейки си в Хасково, четейки "Факти" и гледайки БТВ ........
Виж виж "откъсаните" руснаци. Тва и в София ни моиш гу види
Нерегистриран (3)
minkov (16-10-2023), Нерегистриран (1)