Здравейте,
някой има ли опит с този брокер, по-конкретно ме интересува дали са добри условията за търговия на акции? Ще се радвам, ако споделите по-добра алтернатива за търговия на акции.
Здравейте,
някой има ли опит с този брокер, по-конкретно ме интересува дали са добри условията за търговия на акции? Ще се радвам, ако споделите по-добра алтернатива за търговия на акции.
То това не беше ли няква вариация на Трейдър.бг
Поне аз някакво такова имам като спомен, пък Трейдъра не ми е в шортлистата на интереси
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля, че Делтасток са най добри за акции. Иначе Trader сега са Ever.bg Trader стои като марка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знаех, че са Трейдър бг, нещо подобрили ли са или само ребрандинг са направили?
Това е Trader.bg, Trading212 е името което използват извън бг. Не съм го ползвал в последните години, но почти нищо не беше ОК преди, съмнявам се да са се променили много
1:1 са общо взето.
Така, прочетох, че предлагат тип на акаунта INVEST. С него може да закупуваме акции и ETF-и без комисионна и такси, което звучи добре, но без ливъридж. Каква им е офертата да печелят тогава, тъй като дори и суап явно няма да се начислява?
Оо, не си мисли, че няма комисиони и такси. Скрити има колкото искаш. Например, комисион за борсата ( stamp duty за LSE ) и т.н. Печелят най-вероятно от средната цена, която не е пазарната, но все пак трябва да се попита как печелят и как не. То и днес е почивен ден, няма как да пробваш демо, затова най-добре въпросите задай на съпорта. Ако не ти отговорят по най-добрия начин, а с някакви шаблони, по-добре бягай далеч.
Такава услуга като Инвест май че и Делтасток предлагаха, по спомен.
Безплатен обяд няма, а трейдъра не са благотоврително дружество. Аз не съм се ровил за да видя къде точно е уловката, но както пише Zagorka със сигурност я има и най-вероятно е разпределена на много места.
emoyambol (18-01-2021), gambletrade (18-01-2021), minkov (18-01-2021), kypa (19-01-2021)
Да не говорим, че ползват услугите на Interactive brokers, които не видях да предлагат акции без такси и комисионна, а Trading212 си действа като посредник без такси.
Тъкмо напротив. Интерактив, както и доста други щатски брокери предлагат търговия без КОМИСИОН. Таксата към SEC няма как да се избегне. Тя се начислява само при продажбта на акции. Как печелят брокерите в Щатите при липса на комисион е дълга тема. Който се интересува има достатъчно инфо в нета. БГ риселърите на Интерактив печелеха като се начисляваше по-висок комисион на клиентските подсметки в тяханата сметка плюс допълнителни такси за администриране. Сега, след като отпаднаха комисионите вероятно са увеличили таксите или нещо подобно.
https://www1.interactivebrokers.com/...1590&p=stocks3