На Н4 почна да рейнджи. 49.70 се оказва за сега добра подкрепа. Може да се пробва едни дълги. В зоната. Което няма нищо случайно, ако погледнете в тази зона са били късите на големите и са съборили цената и сега съпротивата минава в подкрепа.
На Н4 почна да рейнджи. 49.70 се оказва за сега добра подкрепа. Може да се пробва едни дълги. В зоната. Което няма нищо случайно, ако погледнете в тази зона са били късите на големите и са съборили цената и сега съпротивата минава в подкрепа.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (04-03-2021)
Петрола му гледам графиката. И на седмична и на дневна и Н4 се отдалечи много цената от ЕМА20 време му е вече за корекция. 60 долара е кръгло число около тази зона трябва вече да се продава. Очаквам да направи една корекция до към 50 долара примерно и пак нагоре. Не може все в една посока.
Роналд Рейгън
Петрола го дебна ще пробие ли кака ЕМА на Н4. Стига този слаум все нагоре. Време му е да корегира.
Роналд Рейгън
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Последна редакция от ndimitrov73 : 09-02-2021 на 19:51
Роналд Рейгън
Няма как. Единственият начин за такъв флаш краш е да се затвори пак целия свят заради Ковид или някакъв друг вирус и да няма потребление. Тук последно време петролът ме изненадва. Не съм очаквал такива цени в интерес на истината. И откакто и удари стопа около $20-те долара като му ударих СЕЛ бутона не съм правил сделки. Не ми се получават и анализите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Виждам, че много хора не обръщат внимание на големите фреймове и още по лошо на инпулсните движения които самного важни в трейдинга. Такова имаше при петрола сега се появи и при кабела последния четвъртък. Ама за това ще обърна внимания на следващата лекция. А тука очаквам корекция независимо, че долара е слаб просто пазара е прекупен и трябва да се коригира и обясних защо просто чакам търпеливо големите да поведат хорото и аз да ги последвам.Няма как. Единственият начин за такъв флаш краш е да се затвори пак целия свят заради Ковид или някакъв друг вирус и да няма потребление. Тук последно време петролът ме изненадва. Не съм очаквал такива цени в интерес на истината. И откакто и удари стопа около $20-те долара като му ударих СЕЛ бутона не съм правил сделки. Не ми се получават и анализите.
Роналд Рейгън
Ако сериозно обърнем внимание на големите фреймове, то на дневна графика текущото 161 фибо разширение е някъде към 63 долара, та преди да стигне до там не е сигурно, че може да се говори за необходимост от корекция.Виждам, че много хора не обръщат внимание на големите фреймове и още по лошо на инпулсните движения които самного важни в трейдинга. Такова имаше при петрола сега се появи и при кабела последния четвъртък. Ама за това ще обърна внимания на следващата лекция. А тука очаквам корекция независимо, че долара е слаб просто пазара е прекупен и трябва да се коригира и обясних защо просто чакам търпеливо големите да поведат хорото и аз да ги последвам.
Нивото от 63 долара се намира в зоната на сериозна съпротива, като горе долу е някъде по средата на зоната, което е второ сериозно основание да гледаме натам...
При плавното, но стабилно покачване на петрола едва ли има основание да се говори, че е прекупен. По-вероятно е да се каже, че има стабилно, бавно нарастващо потребление и затова цената стабилно се движи нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (09-02-2021), КинО (09-02-2021), Emil Enchev (09-02-2021), kypa (04-03-2021)
И на мен ми се струва, че реални покупки са това,Ако сериозно обърнем внимание на големите фреймове, то на дневна графика текущото 161 фибо разширение е някъде към 63 долара, та преди да стигне до там не е сигурно, че може да се говори за необходимост от корекция.
Нивото от 63 долара се намира в зоната на сериозна съпротива, като горе долу е някъде по средата на зоната, което е второ сериозно основание да гледаме натам...
При плавното, но стабилно покачване на петрола едва ли има основание да се говори, че е прекупен. По-вероятно е да се каже, че има стабилно, бавно нарастващо потребление и затова цената стабилно се движи нагоре.
а не просто спекуланти.
И хубави стопове дадох днес - на надолуто помислих, че съм хванал върхЪ ))
minkov (09-02-2021), Emil Enchev (09-02-2021), kypa (04-03-2021)
И днес се показа нагледно, че покупките са съвсем реални, няма да е лошо да се следят и CoT докладите. Американският лек прескочи $60 за барел, следващото ниво на съпротива е около $62. Предлагането много силно се затегна заради пандемията и срива в търсенето, а това е нещо, което изобщо в началото не предполагах, че ще се случи. Арабите чатнаха, че суровината им е в определено количество и на колкото по-висока цена я продават, толкова по-добре за тях.
kypa (04-03-2021)