Ей това според мен е грешка ....Но и като съм свободен не се хвърям вече да пиша по толкова много,
Аз поне го отчитам, като такава вече от известно време ....
И се старая да я поправя ...
Ей това според мен е грешка ....Но и като съм свободен не се хвърям вече да пиша по толкова много,
Аз поне го отчитам, като такава вече от известно време ....
И се старая да я поправя ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изброй някои от тях.Само ако не си повторя грешките,а те не са някакви дето не мога да ги разбера,ясни са ми.
Междувпрочем, ти бектестове правил ли си ? За колко период ?
Че последно помня говореше за ези/тура и което се падне такова да пущаш....което си е обречено по подразбиране. Това не е търгуване.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Емиле, когато се пишат само безполезни мнения се затъпява. Не е хубаво. То за тези които не могат да мислят им е все тая, но тези които си използват мозъка за повече неща от физиологичните нужди...не е добре![]()
Emil Enchev (22-02-2014)
Да правил съм,а това с ези-тура,исках да направя екперимент,понеже за такива експерименти все се позовават на матемиката без да са матеатици и без да са пробвали,но грешиш ако мислиш, че ще го правя основна търговия.Ще бъде с 2-3 долара в центова сметка,но задължително на реал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman съжалявам за това което те е споходило, но за доброто на всички които сме решили сериозно да се занимаваме с форекс, подкрепям въпроса на Олег, би ли сподели какви са най-сериозните ти грешки за да допуснеш такова нещо - особено след толкова дълъг период на пазара, какво те изненада ?![]()
Как ги правеше?Първоначално написано от hanuman
Да правил съм
На какви фреймове?
За колко период ?
Какви резултати ти даваха ?
Получените профити/загуби равномерни ли бяха или с голяма разлика едни от други ?
Възможно ли беше да взимаш дадените сигнали на живо ?
олег,инфеста ще ви отговоря вечерта или утре.Сега трябва а ставам за дълго време от компа,като се засечем върнете разговора.
........... Аз затова гледам да го правя, както слушаш музика, докато си караш колата ...
След някой месец ще проанализирам отново нещата ......
Ако има с какво де ....![]()