Короната ще я въртят още поне две години, за може да си произведат ваксините и да си ги пласират. Тона са много пари.
Короната ще я въртят още поне две години, за може да си произведат ваксините и да си ги пласират. Тона са много пари.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
skrasi (09-02-2021), Нерегистриран (1)
Не две седмици,но на втория ден вече има резултат от въвеждането на мерките на НОЩ.
Което за мен е малко странно, защото би трябвало да има един период от около седмица,
преди която и да е ограничителна мярка да даде резултат в статистиката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
skrasi (09-02-2021)
Кога ли не сме били на последно място или там , около дъното, но не ми се вярва и Европейската комисия да разпределя честно ваксините , според населението на отделните страни в съюза, както се твърдеше, защото по брой на ваксинирани в проценти ,трябваше да бъдем близки с другите държави, а не да има такава разлика.https://dnes.dir.bg/na-fokus/krivi-s...yata-zabuksuva
Не ме учудва че сме на последно място по ваксиниране срещу ковид в Европа, поръчали сме най евтината а тя закъснява. Кога ли ги е интересувало нашето здраве управниците важно е да има там пари където може да се краде.
Надали ЕК разпределя нечестно, все пак това е проверяемо и може да избухне голям скандал. По-скоро доставят ваксините неравномерно на всички. На едни държави по-рано, на-други по-късно. Затова и ваксинацията в някои държави се осъществява с определено закъснение...Кога ли не сме били на последно място или там , около дъното, но не ми се вярва и Европейската комисия да разпределя честно ваксините , според населението на отделните страни в съюза, както се твърдеше, защото по брой на ваксинирани в проценти ,трябваше да бъдем близки с другите държави, а не да има такава разлика.
jivko78 (09-02-2021), Нерегистриран (3)
"Другите ти текстове" в които твърдиш , че всички лекари по ковид отделенията са измамници понеже всичко се пишело ковид
Ти да не правила ревизия и проверки по всички болници и на всички лекари
Тук не мисля , че има нещо за проумяване , по-скоро този които го твърди , трябва да може да подкрепи с нещо твърдението си , иначе поредното ти пълно голословие и по всичко личи, че ще остане такова
Нерегистриран (4)
"Другите ти текстове" в които твърдиш , че всички лекари по ковид отделенията са измамници понеже всичко се пишело ковид
Ти да не правила ревизия и проверки по всички болници и на всички лекари
Тук не мисля , че има нещо за проумяване , по-скоро този които го твърди , трябва да може да подкрепи с нещо твърдението си , иначе поредното ти пълно голословие и по всичко личи, че ще остане таковаАми не проумяваш - но понеже ти е много трудно пак ще ти го напиша - Не желая да разговарям с теб по никакви въпроси, отвращава ми поведението ти и начина по който комуникираш.
ЗНаеш ли има един български автор Алеко Константинов се казва - и един негов литературен образ - Бай Ганьо - сатиричен образ на необразования и невъзпитан българин.
Да беше жив Алеко щеше да види, че тази порода е още жива в твое лице.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
batDancho (09-02-2021), Emil Enchev (09-02-2021), skrasi (09-02-2021), kypa (11-02-2021)
Лоша новина е,че броя на заразените с Ковид–19 пак започна да расте.Районите в червено вече са 12.![]()
Нерегистриран (2), kypa (11-02-2021)
То само един да беше - щеше да е слънце. Над 80%(баси колко съм скромен) от мат'ряла по територията е в калъпа. И се увеличава по експонента.Ами не проумяваш - но понеже ти е много трудно пак ще ти го напиша - Не желая да разговарям с теб по никакви въпроси, отвращава ми поведението ти и начина по който комуникираш.
ЗНаеш ли има един български автор Алеко Константинов се казва - и един негов литературен образ - Бай Ганьо - сатиричен образ на необразования и невъзпитан българин.
Та, бат Живко - жив и здрав да ни е.
Просто не му се връзвайте на закачките.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
А Бай Ганьо дали не е сложен в малкия джоб от индивид с единствен принос към пандимията - тролене по интернет , който си позволява да обвинява всички лекари , който спят по болници и спасяват животи , че всички лъжели за болните от ковидАми не проумяваш - но понеже ти е много трудно пак ще ти го напиша - Не желая да разговарям с теб по никакви въпроси, отвращава ми поведението ти и начина по който комуникираш.
Бай Ганьо ряпа да яде![]()
kypa (11-02-2021)