А що бе вършат , стига да знаеш за какво се ползватВсъщност маски и сега можем да спрем да носим. Срещу вируса не вършат работа, поне не по начина, по който се носят и който може човек с българска заплата да си позволи. Единственото нещо, от което предпазват са евентуални глоби, които язе поне досега не съм забелязвал някой да се опитва да налага. Ако гледаме реалистично на нещата няма причина да носим маски.
Пък и от глоби да пазят и това не е малко
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако мерките спират грипа, защо не спират коронавируса?
https://nauka.offnews.bg/news/Meditc...sa_164765.html
Аз пък си мисля, че грипът си върви, но го пишат сега ковид.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
skrasi (09-02-2021), Novak (09-02-2021), Emil Enchev (09-02-2021), Kikos (09-02-2021), kypa (09-02-2021), Нерегистриран (2)
До миналата седмица у нас нямаше грип според РЗИ, но ще продължава всичко да върви за ковид, щото така си пишат докторите работа с болни от ковид и си взимат допълнителните пари, които не се дават ако лекуват болни от грип и настинка.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ами защото мерките са безмислени. Повтарям се, но където са най строги мерките си има заразени се увеличаваха. Сега да речем върви Австралия опен. Гледам хората са си без маски по трибуните и няма проблеми. Да, много по малко са от обичайните зрители. Там обаче е лято и затова няма вълна от заболели. А и общо погледнато по света, като че ли вече вълните на заболели намаляват и епидемията си изчезва. И то според мен не е благодарение на мерките ( но явно по света много щабове се хвалят и ще се хвалят, че видиш ли техните мерки довели до намляване на заболели), а защото това си е естествения ход на епидемии или пандемии.Ако мерките спират грипа, защо не спират коронавируса?
https://nauka.offnews.bg/news/Meditc...sa_164765.html
Аз пък си мисля, че грипът си върви, но го пишат сега ковид.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти от последна инстанция обвини , че и доказа, че всички лекари в България в ковид отделенията са измамници
Само Мангъров е честен , за него поне никой не e болен и никой не е за болница, всички са за чайчета и аспирин , и така докато не почине някой , ама карай да падат там по 200 лева за домашно посещение , другото бошлаф
kypa (09-02-2021), Нерегистриран (1)
Няма нищо че се повтаряш , то една плоча с глупости нали като се пусне 100 пъти и става истинаАми защото мерките са безмислени. Повтарям се, но където са най строги мерките си има заразени се увеличаваха. Сега да речем върви Австралия опен. Гледам хората са си без маски по трибуните и няма проблеми. Да, много по малко са от обичайните зрители. Там обаче е лято и затова няма вълна от заболели. А и общо погледнато по света, като че ли вече вълните на заболели намаляват и епидемията си изчезва. И то според мен не е благодарение на мерките ( но явно по света много щабове се хвалят и ще се хвалят, че видиш ли техните мерки довели до намляване на заболели), а защото това си е естествения ход на епидемии или пандемии.
Така е , то само ахмаците когато са болни пазят другите хората около тях
Съвсем естествено и нормално е да кихаш , кашляш и дишаш по лицата на хората га си болен без задръжки и съобразяване, щото така или иначе мерки като дистанции и изолация на болни са безсмислени
kypa (09-02-2021), Нерегистриран (3)
Ха-хаТи от последна инстанция обвини , че и доказа, че всички лекари в България в ковид отделенията са измамници
Само Мангъров е честен , за него поне никой не e болен и никой не е за болница, всички са за чайчета и аспирин , и така докато не почине някой , ама карай да падат там по 200 лева за домашно посещение , другото бошлаф
Човек, който не разбира изречението - Не желая да разговарям с теб и не натрапвай нежеланото си присъствие, е ясно че и всички други текстове няма възможност да проумее и да разбере.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
На Батце мерките са най-ефективни от всички ефективни мерки по света, понеже започват да дават ефект две седмици преди да бъдат въведени.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
skrasi (09-02-2021), Нерегистриран (2)