Нищо хигиенно няма, но нали са взели тези мерки , държат си на ината . Значи вирусите не ходят по моловете/и съответно кафенетата там/, по фитнеса те също ...а само в заведенията.
Като отвориха , трябваше всичко да отворят. Не че ми е важно на мен . Въпрос на принцип.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен ми е важно. От социален пияница се превърнах в битов алкохоликТуй лошо е!!!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Верно е лошо
Като взема да те засичам и в парка с бутилка-тогава вече ще е най-лошо.![]()
gambletrade (05-02-2021), kypa (05-02-2021), minkov (06-02-2021), hanuman (06-02-2021), skrasi (06-02-2021)
От гледна точка на Консперацията е възможно да гласят следващите за бодене да са заведенските служители и затова сега да ги държат гладни.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (06-02-2021), hanuman (06-02-2021), skrasi (06-02-2021), Нерегистриран (2), dianadenvi (08-02-2021)
Сега пък чух,че вариациите на вируса били много повече.И че не са стигнали до нас.Няма как да им вярвам на нито една дума като знам колко народ измря и колко народ го караха тежко в болницата в нашия град. Всяка тяхна дума е лъжа и това е факт. Не им вярвам и на ваксините защото в момента в който много хора отказаха да се ваксинират и хоп трети много опасен щам. С неадекватните си изказвания и действия тотално объркаха народа и вече смисъл никакъв в нищо.
Пак се всява страх и паника в народа.И аз се замислям дали всичко,което чуваме е истина.![]()
Истина или не , факт е че имаме ограничения. Което не води до нормален живот .
Дано имунитета е поне две години.Имам желание да ми сложат ваксина Спутник,защото съм в рискова група и трябва да се ваксинирам.Но дали имунитета е толкова,ще се разбере след най–малко две години.Имунитетът срещу коронавирус, предизвикан от ваксината Sputnik V, разработена от Изследователския институт по епидемиология и микробиология на "Гамалея", може да продължи повече от две години, заяви директорът на института Александър Гинцбург във вторник.
https://news.bg/world/sputnik-v-mozh...-gamaleya.html
Това е добре, щото за ваксините на BioNTech/Pfizer и Moderna писаха, че имунната реакция, която те предизвикват се запазва за "повече от 8 месеца". Обаче директорът на "Гамалея" подчерта, че те продължават да проучват този въпрос...![]()
Руската ваксина показва над 90% ефективност при клиничните изпитания, а в ЕС вече се чуват гласове, че не трябва да се игнорира
https://www.investor.bg/evropa/334/a...evropa-321226/
Орбан още преди половин година го каза това, но тогава само го оплюха.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Дано поне тази година е последната в която ще носим маски.