Заради претоварването на сървърите се получава така. След минути сделката трябва да бъде затворена на цената на стопа, ако има разлика, може да се пише до Дилинг отдела на брокера. Ще разгледат сделката е ще напряват необходимите корекции по нея.При мене вчера късно вечерта ме пусна в кабинета и всичко беше добре. Сега има друг проблем с платформата. Имам отворена позиция със стоп. Цената стигна до него и той свети в жълто. Дори го задмина, но поръчката не се затваря. Вече минаха повече от 10 минути. Защо така се получава? Тези бонус сметки някакво демо ли са? Не ми е изгоно сам да опитам да затворя поръчката, защото стопа ми гарантираше печалба, а вече съм на загуба. Нямаше резки движения или гапове и затова няма да е коректно сега да ми затворят позицията на минус. При вас случвало ли се е подобно нещо и как да постъпя?
Spekulanta (21-05-2021), Keys3d0 (21-05-2021), minkov (21-05-2021), Нерегистриран (3), semion (22-05-2021), kypa (25-05-2021)
Има ли някаква промяна в начисляването на бонусите, моля да попитате, защото явно е някакъв бъг в системата и ние сме в неведение какво става.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)
Бонуса продължава да се изплаща седмично.
Проблема в момента е технически. Вероятно ще получите бонуса обединен с някоя от следващите седмици.
Ще попитаме отново каква е причината за закъснението, но получаваме един и същи отговор, и вероятно и този път ще е така.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (24-05-2021), Spekulanta (24-05-2021), Нерегистриран (3), L&T (25-05-2021), Elsup (25-05-2021), kypa (25-05-2021)
Благодаря за бързата реакция, ще чакаме важното е да сме живи и здрави. После ще ние пак добре с по - големи сумички![]()
Инстафорекс са решили да ни държат в напрежение и после видиш ли хоп няколко бонуса наведнъжТака хубавото е че се начисляват по-големи суми и се търгува още по-приятно
![]()
Spekulanta (25-05-2021), hanuman (25-05-2021), kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)
Има сметнати нови бонуси.
Очакваме ги скоро и по сметките.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Spekulanta (25-05-2021), kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)
Имало е , сметнати бонуси за малко и после в последствие ги отмениха
Това според мен за първи път се случва![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Emil Enchev (25-05-2021), Elsup (25-05-2021), kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)
Аз съм от 8-год плътни тук регистринан в този форум
Но съм свидетел , за първи път такова нещо да е имало
Явно , тази нова система за кредитиране . нещо не работи
Не че не съм доволен от кредитирането !
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”