7910 долара бонус имам за избиване пише в моя кабинет, така като гледам може да са решили кранчето да го спрат, пак да дават бонуси ама без правилото с колеца, дано да е някаква грешка де.
7910 долара бонус имам за избиване пише в моя кабинет, така като гледам може да са решили кранчето да го спрат, пак да дават бонуси ама без правилото с колеца, дано да е някаква грешка де.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колега не се отчайвай, аз съм назад няколко хилядарки, от конкурса и такива случки, но в крайна сметак това е положението. Все пак въпреки всички такива случки падат прилични пари от време на време.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега ще им пиша, няма новини за такива промени, би трябвало грешка да е или въвеждат някакви новости...
Моите са 'само' 4680$и това е равно на сумата, която в профила ми тук пише, че ми е платена като бонус (3797.82) плюс наличните в сметката ми към момента и неясно защо плюс сумата напоследното ми телене
Последна редакция от gambletrade : 04-01-2021 на 14:55
Пиши им и ти да им направим една мейл атака
То ако вече го няма правилото със кола, ще отиде на кино цялата схема, макар че аз цяла година избивах преди да го разбера, но ако трябва да избивам 9000$ с няколко стотака, по-добре да пробвам в мой си акаунт
Нова година нов късмет кога започна 2021 кога започнаха мзериите, поне си получих тегленето от миналата. Все пак се надявам да е просто бъг. Проблем 2000 с 21 години закъснение
Ти направо си близо за избиване, ако още си с голяма цифра в акауната , нищо не е едни 500%.
Дано забавят бонуса от миналата ако трябва да се оправяме с колове да не минава и той под ножа.
Последна редакция от K_W : 04-01-2021 на 14:56
При мен има напредък , паднах значително, но все още съм с няколко стотака над реалното.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Сега проверих и виждам, че и при мен проблема е оправен както им бях писал, понякога и най-добрите правят грешки ;:dm3:
K_W (04-01-2021), minkov (04-01-2021), Spekulanta (04-01-2021), gambletrade (04-01-2021), Lucky13 (04-01-2021), hanuman (04-01-2021), kypa (04-01-2021)
И сега какво, пак ли аз ще съм прецакания, не че не съм свикнал, ще трябва пак да правя избиване или изчистване, поне да нямах парици за теглене.![]()
Spekulanta (04-01-2021), Kamenitsa (04-01-2021), gambletrade (04-01-2021), Lucky13 (04-01-2021), hanuman (04-01-2021), kypa (04-01-2021), Нерегистриран (4)
Аз не съм им писал, ама и моите са оправени к са си както трябва. Нищо няма за избиване.
Kamenitsa (04-01-2021), Spekulanta (04-01-2021), gambletrade (04-01-2021), Lucky13 (04-01-2021), hanuman (04-01-2021), skrasi (04-01-2021), kypa (04-01-2021)