Само одобрените коментари с над 250 думи ли имат право на бонус или и останалите с по-малко текст?
Само одобрените коментари с над 250 думи ли имат право на бонус или и останалите с по-малко текст?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)
Иначе , ще съм ви безкрайно благодарен , да споделите и за тези който пишат . такива като мен
С не одобрени коментари . ще бъдем ли и ние кредитирани с бонус , или просто ще пием по една студена вода ?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Все още нямаме такава информация дали потребителите, чиито постове не са одобрени, ще получават бонуси. Ако сте получавали бонуси след обявяването на новите правила, то най-вероятно това кредитиране ще продължи, с по-малки суми. Но пак казвам, това е от практиката до момента, все още потвърждение от страна на брокера нямаме.
Аз не пиша коментари от по 250 думи и преди съм писала защо. Старая се обаче кратките ми коментари да не са с много правописни грешки (заради коректора) и разбира се да не са прекалено кратки или безсмислени и за сега Инстафорекс са щедри към мен. Предполагам че по-дългите постове които са удобрени получават по-големи бонуси и наистина го заслужават. Така че не се притеснявай и споделяй мненията си тук.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-05-2021), Нерегистриран (2)
При наличието на постове с по 250++ думи Инстата дават повече Бонукс, обаче и този дето дават без тях също не е малко. Бонуксът за постове само по 250++ думи и този за ограничен брой по 250++ и голям брой по-кратки (но не съвсем кратки) според мен за приблизително идентичен общ брой думи е един и същ.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
При мен от сутринта постовете ми стоят, но парите които ми се начисляват след час-два ги няма и искам да попитам в моите коментари ли е проблема? Аз мисля че си спазвам правилата, но ако бъркам някъде моля да ми кажете защото си пиша нормално както винаги, но нищо не ми се начислява в профила.![]()
kypa (26-05-2021), Нерегистриран (1)
Има някакъв начислен бонус, но още незнам за кога е. Не съм видяла не са в сметката, а тук на страницата видях. Благодаря![]()
Spekulanta (25-05-2021), Нерегистриран (5), kypa (26-05-2021)
Според мен новата бонус система отчита цялата дейност на потребителя. Значи освен 250+ постове, споредПри наличието на постове с по 250++ думи Инстата дават повече Бонукс, обаче и този дето дават без тях също не е малко. Бонуксът за постове само по 250++ думи и този за ограничен брой по 250++ и голям брой по-кратки (но не съвсем кратки) според мен за приблизително идентичен общ брой думи е един и същ.
мен се отчитат и по-малките постове, харесвания, коментари и т.н. Получения бонус е комплексна оценка
за поведението на потребителя през седмицата. Добре е да имаш и постове 250+, но и всичко друго се
отчита според мен. Иначе е необяснима сумата на бонуса, които се получава, като прочетох постовете
на някои колеги за какви постове колко бонус са получили, то идва по 5+ долара на пост.
Аз не съм си броил постовете, колко са от 250+, и колко са другите, но определено новата бонус система
ме оценява по-високо от предишната.
Emil Enchev (26-05-2021), Нерегистриран (8), minkov (26-05-2021), kypa (26-05-2021), Spekulanta (26-05-2021)