“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Някой друг има ли го същия приблем ?
Благодаря Предварително![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (20-05-2021), kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (20-05-2021), Emil Enchev (20-05-2021), kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Spekulanta (20-05-2021), kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)
Явно колегите имат проблем със сървъра. Дайте им малко време и след това опитайте логване в Кабинета пак.
Под малко време имам в предвид поне няколко часа.
Spekulanta (20-05-2021), Elsup (20-05-2021), Keys3d0 (21-05-2021), kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)
Пробвайте отново, би трябвало вече проблемът да е решен.
Elsup (20-05-2021), Spekulanta (20-05-2021), Keys3d0 (21-05-2021), kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)
Пробвах , току-що
И при мен проблема си остава
Явно , сигурно утре ще се реши този проблем![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
При мене вчера късно вечерта ме пусна в кабинета и всичко беше добре. Сега има друг проблем с платформата. Имам отворена позиция със стоп. Цената стигна до него и той свети в жълто. Дори го задмина, но поръчката не се затваря. Вече минаха повече от 10 минути. Защо така се получава? Тези бонус сметки някакво демо ли са? Не ми е изгоно сам да опитам да затворя поръчката, защото стопа ми гарантираше печалба, а вече съм на загуба. Нямаше резки движения или гапове и затова няма да е коректно сега да ми затворят позицията на минус. При вас случвало ли се е подобно нещо и как да постъпя?
Нерегистриран (3), kypa (25-05-2021)