Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (18-05-2021), Emil Enchev (18-05-2021), kypa (19-05-2021), nafets8008 (20-05-2021)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
minkov (18-05-2021), kypa (19-05-2021), nafets8008 (20-05-2021)
До тук добре! Вече имам разрешена печалба за теглене, но като гледам има възможности само през криптовалути. Кажете ми вие как точно теглите? Защото при тези резки движения на криптото не съм сигурен как ще се изпълни процеса и дали няма да загубя при преноса? За първи път ми е да тегля по такъв начин и от този брокер и затова моля за помощна информация.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (19-05-2021)
Теглиш на лайтконя.
Ако много те е страх - USDT, обаче струва 3% и няма как да спечелиш.
На лайтконя гледаш като теглиш да уцелиш дъно.
За първо теглене вероятно ще го разглеждат по-подробно, което отнема два-три дена, така че нареди съвсем малка част от сумата и като одобрят нея тогава останалото.
Най-доброто време за изтегляне е около полунощ. Обработват изтеглянето рано сутринта.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
prodi (20-05-2021), Spekulanta (20-05-2021), lyubo (20-05-2021), minkov (20-05-2021), nafets8008 (20-05-2021), Keys3d0 (20-05-2021), penkares (23-05-2021), heptenzelen (24-05-2021), Нерегистриран (1)
Лайтокойн е най-добрия вариант макар че аз тегля чрез биткойн. Сега погледнах че през crypto.bg са намали до100 лв на теглене и вече ще ги дърпане директно от там за да може да си спестявам тези 35 лв от портфейла дето ми взимат. Но по изгодно е през лайткойн.До тук добре! Вече имам разрешена печалба за теглене, но като гледам има възможности само през криптовалути. Кажете ми вие как точно теглите? Защото при тези резки движения на криптото не съм сигурен как ще се изпълни процеса и дали няма да загубя при преноса? За първи път ми е да тегля по такъв начин и от този брокер и затова моля за помощна информация.
Spekulanta (20-05-2021), minkov (20-05-2021), Keys3d0 (20-05-2021), kypa (20-05-2021), heptenzelen (24-05-2021)
Щом първия път се чака няма да бързам с тегленето. Нека се поуспокои криптопазара. Без това печалбата ми не е много голяма и мога да изчакам докато се понатрупа повече. Надявам се така да стане без да съм кръчмар.Теглиш на лайтконя.
За първо теглене вероятно ще го разглеждат по-подробно, което отнема два-три дена, така че нареди съвсем малка част от сумата и като одобрят нея тогава останалото.
Най-доброто време за изтегляне е около полунощ. Обработват изтеглянето рано сутринта.
Elsup (20-05-2021), Spekulanta (20-05-2021), kypa (20-05-2021), Нерегистриран (2)
Аз последните пъти теглих сутринта към 10-11 и след обяд ми бяха обработени теглениятакето много ме зарадва честно казана. Определено инстата бърО реагират и съм много благодарна за това.Теглиш на лайтконя.
Най-доброто време за изтегляне е около полунощ. Обработват изтеглянето рано сутринта.![]()
Spekulanta (20-05-2021), kypa (20-05-2021)
И аз съм "за" теглене през Litecoin към Kraken, а от там към сметка в евро в БГ банка. И двете операции са с минимални такси. Първата - процент от сумата, втората - 0.09 евро цента. Изненади понякога се получават от курса на LTC, но при малки суми ефекта е минимален.
Препоръчително е при наредено теглене да се спре търговията и да се изчака превода, в противен случай ми се е случвало да ми върнат наредената сума, дори и ако позицията е на малък +, но като минус се отчита и маржина.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Spekulanta (20-05-2021), lyubo (20-05-2021), Keys3d0 (20-05-2021), minkov (20-05-2021), kypa (25-05-2021)
Колеги , искам тук да попитам ?
Защо не мога да се логна в кабинета си на трейдъра ?
Някой друг , има ли същия проблем ?
Ако може някой колега или някой от началството , да ми даде правиния линк
Не този с ЕУ![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
kypa (25-05-2021)
Spekulanta (20-05-2021), kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)