Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Картина, в цвят или в движение.
Нещата, които докосват нещо във вас, дават настроение, красотата която радва окото ви, както я виждате както я чувате.
Литература, изящни изкуства, фотография , архитектура .................................
Jonty Hurwitz
http://www.jontyhurwitz.com/
Uploaded with ImageShack.us
Novak, много добреС интерес ще наминавам насам, поне докато не я оспамят. Успех
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (02-06-2013)
Добро утро
PoPEYE (02-06-2013), Emil Enchev (02-06-2013), rusalita (02-06-2013), NIQUE (02-06-2013)
Безкрайна шир
се е разстлала
във душата -
мирише на узряваща пшеница
и тъи е сладко
да живееш.
На слънцето не му се тръгва вечер,
затуи заспива тук наблизо -
във сърцето.
То нощем повече и от звездите свети.
Безкрайна шир,
уютно сгушена в небето...
RyMu (02-06-2013)
Едно академично коментарче
Интуитивно, с изострено чувство за събития и заобикаляща действителност ,ярка , овладява късче реалност, без да го обяснява излишно. Останах впечатлена от достолепно разлятите цветни бонбони, , които дават очертание и осмислят творбата.
Ясно изразените фигуративни мотиви са редуцирани късове действителност, доведена до чистите стойности на форма, цвят, и пространство .
Тази творба има предистория на преживяването, има своя извънстудийна съдба. Авторът със самообладание на изследвач и градител е подбрал и изградил банално състояние, което не търпи виртуозничене и не може да съществува в състояние на недостиг на реалност.
Едно късче от Urban Creatures , което се фокусира върху отражението , на средата, в която живее твореца, и хората, които я обитават.Това го разбрах като гатанка
И отговорът ееееее......той еееееее....нарича сееееееееее.....
МИНуЕТ![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
RyMu (02-06-2013)
Не е гатанка, нещо такова би написал изкуствовед по повод на някоя изложба, когато не иска да изкаже лично мнение, желаещите да видят произведенията.
Разбирам закачката ти, но желанието ми беше в тази тема да има повече неща, които ще кореспондират с по-голяма част от хората,в определена насока, а този тип изкуство е прекалено изисква по-специфична аудитория.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
а ти пак не си разбрала за кво точно става дума, понеже ти си мислиш само за тва и си мислиш ,че и хората са такива ,, ами НЕ , не са
просто се възторгнах , колко точно пасажът , отразява същността на "авторът" и на "творбата", разбира се
----------
гатанка е гатанка...и капан- ка за двуличници в случая![]()
![]()
фицката (02-06-2013), anonimen komardjia (02-06-2013), PoPEYE (02-06-2013)
RyMu, Много мило , попадаш точно в определението на хейтърите според една моя приятелка, ще го предам по памет.Това е представата ми за теб.
Твоето портретче
.................................................. ....Т
Добре че има интернет трибуни, та да знам, че има справедливост на тоя свят, че ненавистта я е имало, има я и ще пребъде, досъщ България. Представям си тези стожери на хейта как се плюнчат пред мониторите си и слюнката им е цялата в трохи, защото набиват вафла, чипс или нещо подобно. Оцъклили поглед, те леят и леят гнусотии. Пот се лее от адреналина. Какъв по-голям адреналин от това да оплюеш концерт на Ерик Клептън?! Или да пожелаеш някому да го изнасилят бездомни кучета!? Еееех, животееее! Защо човек да не изсипе целия гняв, който е събирал през тъжния си, кофти, скапан и вмирисан живот? Да живее интернет вандалството! Че ви избием всички пиксели, ееееееееееееееей!
Затова мразим. Кефи ме тия пичове как си пишат, верно, анонимни са, но са глас народен. И аз искам да съм част от това. Да сипя противна гнус, да лея слуз и да мразя. Мразя всичко! Мразя това, че заплатата ми е малка, а други някак се справят по-добре и виждат нещата по различен начин. Мразя това, че имам проблеми с ерекцията, затова сипя жлъч, за да ми се получат нещата. Мразя тия дето си хвърлят боклуците през балкона, ама мразя и да чистя! Мразя, бе! Мразя наште планини зелени! Не са зелени отдавна, само алуминиеви и пластмасови цветя навсякъде. Мразя децата, мразя когато играят навън и заставам на прозореца и крещя по тях, че ще им откъсна кирливите уши. Мразя животните! Мразя зеленчуците и нитратите им! Мразя концертите, всенародните тържества и международното положение! Най-важното е, че мога да си го кажа в интернет, вратата входната заключена с 20 катинара, на протести не ходя, защото мразя тълпите, не гласувам, не чистя, не помагам на човек в беда. А иначе съм сила във виртуалното пространство. Макар и мишка в реалността. Кастрирана.
............................
Изявата ти в този форум явно не може да надхвърли единствено нищо незначещи коментари и реплики спрямо останалите, като определено аз съм ти любимка.
Последна редакция от Novak : 02-06-2013 на 17:55