язе пъ мноу аресвам люляк, липа и лавандула![]()
![]()
![]()
супа от манатарки също ми харесва![]()
язе пъ мноу аресвам люляк, липа и лавандула![]()
![]()
![]()
супа от манатарки също ми харесва![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Dобре, де...... няма те повтарям...... ама съм уеееееко пиян....Може, аз бих бих казала, че е класика. Не смятам да се правя на интересна с нещо, което не ми харесва, ама не било кич според някои.
Плюс това е само един от стиловете, които ми харесват. Тази вечер съм на класическа вълна. Но определно не си падам особено по Пикасо и него подобни.
----------
ти пък не ме повтаряй, ако обичаш......!!! ............ Това го пусках аз оня ден - ето.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Олек, добр удро!
--------------------------
Японците са си казали "много приказки на пазара" и са измислили хайкуто, а може и следствие на хранително натравене, понеже ядът много сурова риба.
===========
Невинно цвете
разцъфнала любов
хербарий .
============
Прободен сняг
от нежен цвят
тя се появи.
не е класическо но то намирали се вече истинско суши в ресторантите.
--------------
Успешен ден! ... и наздраве на тези които си допиват сабалян!
Последна редакция от anonimen komardjia : 30-05-2013 на 07:21
Novak (31-05-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
aла се пише нямаа как се казва един господ знае
![]()
![]()
ке свИрне ли и тоя ми ти дългопръстко, нема ли да свИрне
Бях чела, че някакъв карвинг фестивал ще има тук, .............................................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb