plovcity, Като стих на Български щеше да е много по хубаво с тия сърбежи разваляш хубавата тема
plovcity, Като стих на Български щеше да е много по хубаво с тия сърбежи разваляш хубавата тема
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето нещо друго
----------
Хубавото си е хубаво на всякакви езици...... А стихчета писани от гаджето за мен мога пускам до безкрай.......
.....................
СНЕЖИНКИ СИПЯТ СЕ КРАЙ МЕН, КРИСТАЛНО БЕЛИ,
ЗИМА Е...А ВЧЕРА СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯ ЗА НАС,
ДЕНЯТ БЕ ПРИКАЗЕН... ПОЧТИ НЕЧАКАН МИГ СЕ СБЪДНА...
ВЪЛШЕБСТВО БЕ ЗА МЕН, МАКАР ЗА КРАТКО...
СЕГА ЛЕТЯ КЪМ ТЕБ...СНЕЖИНКА МЪНИЧКА,
ДОКОСВАМ УСТНИТЕ ЛЮБИМИ...РАЗТАПЯМ СЕ...
НЕЖНА КАПЧИЦА СИЯЕ С ЦВЕТОВЕТЕ НА ДЪГАТА,
ИСКРИТЕ ВЪВ ОЧИТЕ МИ ТИ НОСИ...ПОГЛЕДНИ Я!!!
УСМИХНИ СЕ И МИ ПОДАРИ МИЛУВКА,
ОБИЧ НЕНАГЛЕДНА МОЯ, ЦЕЛУВАМ ТЕ!!!!
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
mck (29-05-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е поетеса, в средата, в която вирее минава за суховата жена. но........ мен ме кефят кратките и стихчета.
КОЛКО ТЕ ОБИЧАМ...КАК ДА РАЗБЕРА?!?!...
ПОТАПЯМ СЕ ВЪВ ЧУВСТВОТО....БЕЗБРЕЖЕН ОКЕАН...
НЕ МОГА ДА ОБХВАНА ТОЗИ СВЯТ ПРЕКРАСЕН!
ЗАЛИВАТ МЕ ВЪЛНИ НА ЩАСТИЕ, ПОНАСЯТ МЕ НАВЪТРЕ
УЧА СЕ ДА ПЛУВАМ, С ТЕБ Е ТОЛКОЗ ЛЕКО!!!
ВРОДЕН ТАЛАНТ ЛИ ИМАМ ИЛИ Е ДАР НЕБЕСЕН?!?!?!
ТИ МИ ГО ДОНЕСЕ!!! ОБСИПВАШ МЕ С ПОДАРЪЦИ,
НЕЗЕМНИ МИГОВЕ, ОТКЪСНАТИ ОТ ВРЕМЕТО,
ОСТАВЯТ МЕ БЕЗ ДЪХ!!! ЧРЕЗ ТЯХ ЖИВЕЯ!!!
ОТКРИВАМ ИЗУМИТЕЛНА ВСЕЛЕНА,
ПЪЛНА С НЕЖНА ОБИЧ И ЛЮБОВ ГОРЕЩА!
ВУЛКАН ИЗРИГВАЩ, ОГНЕНА ЖАРАВА!!!
ЗВЕЗДИ БЛЕСТЯТ, ИСКРИ СИЯЯТ ВЪВ ОЧИТЕ МИЛИ!!!
ЕДНА ПРЕГРЪДКА И СЪМ РАЗТОПЕНА ВЪВ РЪЦЕТЕ ТИ!!!
------------------------------------------------------------------------------------
ВСЕКИ МИГ СЪС ТЕБ Е ИЗНЕНАДА, ОТКРИВАМ СЕБЕ СИ!
ОТКРИВАМ ТЕБ! ОБИЧАМ ТЕ, ЕДНИЧКО МОЕ ЩАСТИЕ!
И ПАК МЕЧТАЯ ДА СЪМ С ТЕБ! ЦЕЛУВАМ ТЕ....
----------
Ноу се разприказвахме, ааааа.......
.................................................. .....................................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
PoPEYE (29-05-2013)
Падаш от ръба -
долу е безкрайно чистата,
омайната,
прозирната вода.
Съвършеното спокойствие
очаква те.
А ти летиш
със силата на вечността
и тежестта на спомена.
Докато падаш,
срещаш се -
умира болката
и раждаш радостта.
Добре дошъл -
кажи на себе си сега.
rusalita (30-05-2013)
а бе какво ви става..............вие и поезия ли пишете...............
![]()
Oleg (29-05-2013)
Преди да те целуна,
исках да ти кажа
кой съм.
Но не успях,
защото се целунахме внезапно.
Затова сега,
преди да ме залееш
със златните вълни на косите си –
изслушай ме.
Отдавна не бяха ме наричали
най-добрия човек на света –
и аз бях забравил
да бъда добър.
Моето минало
е миналото
на един романтичен юноша,
танцуващ върху маси и покриви –
защото няма нищо по-скучно
от безопасната повърхност
на дансинга.
Често падах,
губейки равновесие
от прекалена искреност.
Аз отраснах по гари, ресторанти и автостанции
и в хотели сънувах
своите сънища.
Нямам постоянно местожителство
и не искам да имам,
защото се плаша от властта на вещите,
от неподвижния хоризонт на прозореца –
и от хората с неподвижни хоризонти …
Пусти пътища ли извървях,
малко ли събрах,
или пък много разпилях –
но сега не притежавам нищо друго
освен себе си,
освен тихото желание
да се раздам до последния атом.
Ако това ти е достатъчно –
залей ме
със златните вълни на косите си ….
mck (29-05-2013), plovcity (29-05-2013), Emil Enchev (29-05-2013), anonimen komardjia (30-05-2013), PoPEYE (30-05-2013), rusalita (30-05-2013)
хахахххахха ама вие продължавате...а не ......много поетични души се оказахте..........
![]()
RyMu (29-05-2013)