Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пророкурването Дъ Ориджинал:
За днес вероятно може би пРЕДимно надясно, т. е. РЕЙДЖЮВИЦА поради следните причини:
1. Вчера ЪПЪТ надмина очакванията, което вероятно може би да означава, че ще има още ЪП, което пРЕДполага известен период на подготовка;
2. Последните три връха малко приличат на един сеТЪП, след който не следва четвърти. При евентуална РЕЙДЖЮВИЦА ще стане ясно дали се обрисува тоз сеТЪП или просто междинен етап от ЪПЪТ.
Джихадизъмът по-зона от Свободизъмът.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
REDA (11-12-2020), lyubo (11-12-2020), Emil Enchev (11-12-2020), balcon (11-12-2020), William Gan (11-12-2020), КинО (11-12-2020), Alex1977 (11-12-2020), Barbaron (11-12-2020)
а Добър Ден и от мен !
При кабела рано, рано са се изсипали едни 100 пипса. Имаше разкикерчена меча дивергенция и не вярвам да е заради нея.
В 9:00 ч. е публикуван доклада за финансова стабилност на Великобритания, доклада се прави само два пъти в годината и е със средна значимост за волатилността на пазара.
Според мен спада е към приключване, т.е. се е изчерпал вече или след 120 пипа тогава.
:yol:
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (11-12-2020), balcon (11-12-2020), REDA (11-12-2020), William Gan (11-12-2020), kypa (11-12-2020), КинО (11-12-2020), Alex1977 (11-12-2020), Barbaron (11-12-2020)
Другият вариант е сега да започва, че като го гледам по големите фреймове има още бая какво да се желае от гравитацията.
Като за начало му предлагам поне към 1.2950 да се разходи.
Ако има желание и за по-надолу - негова воля, ще е благотворно за акаунтчето ми. :dm3:
Цената на еврото на М15 първо се спря на тренд линията от последните върхове, след това продължи до средната линия на ценовия канал. Според мен повече стопове има за обиране надолу и може би ще видим тест на долната линия на канала :los11:. Горната се оказа много корава, а самият канал не предполага нови върхове...
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Кабела в момента тества средната линия на низходящия канал на Н4. Момента според мен не е подходящ за откриване на къса позиция, а по-скоро е време за касиране. Нова къса позиция бих открил когато цената се върне да тества горната пунктирана линия. На да, 1.29 може да светне тъкмо около новата крайна дата за Брекзит. Все пак това са само линии. Фундамента може да ги направи невалидни във всеки един момент.Другият вариант е сега да започва, че като го гледам по големите фреймове има още бая какво да се желае от гравитацията.
Като за начало му предлагам поне към 1.2950 да се разходи.
Ако има желание и за по-надолу - негова воля, ще е благотворно за акаунтчето ми. :dm3:
![]()
Нормално и правилно (по тренда) е да мислим, че еврото ще отбележи нови върхове през следващата седмица, но ако погледнем седмичната графика на двойката eurusd с наложен индикатор Болинджър Банд, но не със стандартна девиация от 2.0, а с 3.0, ще видим, че цената е пробила горната лента миналата седмица. Това в повечето случаи означава предстояща корекция до средната линия на канала, а тя е около 1.18 в момента.
![]()
Пророкурването Дъ Некст Епизод - Лънч Едишън:
За днес вероятно може би ще има или РЕЙДЖЮВИЦА, или ДАУН.
Възможно е също да има известно време РЕЙДЖЮВИЦА, а след това да има ДАУН.
Свободизъмът по-зона от Джихадизъмът.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
В момента цената еврото на М15 се движи в низходящ канал, но все още не може да пробие средната му линия. Ако наложим и индикатора Ичимоку ще видим, че червената линия не пресякла синята, а цената е под червения облак. Зелената линия също е пресякла цената. Докато не настъпи промяна поне в два от тези показатели си мисля, че е по-вероятно мечките да върната цената до 1.2060 и седмицата да завърши на червено за еврото.
Понякога истината се крие в малките графики.
![]()