Джей, Честито
Да ти е жив и здрав сина, да носи на теб и жена ти много щастие и положителни емоции![]()
Джей, Честито
Да ти е жив и здрав сина, да носи на теб и жена ти много щастие и положителни емоции![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Честито, Джей!!!.................................................. ............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ехее бая честитки има тук. Ако всички си бяхте купили по 1 бира от кварталният магазин за да вдигнем виртуална наздравица, щяхме да подкрепим малкият бизнес сериозно.![]()
JaY_Z, поздрави и от мен на таткото (майката, каката и баткото)
anonimen komardjia (01-06-2013)
Джей, коликите почнаха ли ? Сетих се колко са малки бебешките обувчици и как всички нови предмети минава за тест през устата - още нямам обяснение за това. Може би мозъка е тотално празен и все още бебчето се управлява от рефлекси. Това е сигурно......
Гледам ги горе тези усмихнатите бебета.... на дъщеря ми косата в началото не ѝ растеше, едвам съм й закрепвал някой ластик, но пък сега има разкошна, дори в детската градина съм печелил първо място за прическа направена от баща - пред публика и за време разбира се..... Ами това оригване след всяко хранене - трябва леко да го потупваш по гръбчето докато си е отпуснало главичката върху рамото ти ,,,или пък изпробването на млякото дали е с телесна температура на вътрешната мека страна на ръката (над дланта).
Мили моменти, но сещам се че имаше и безсъние, това денонощно изхранване си беше шок за мен, за тебе не знам как е.... после ще проходи и от там на сетне трябва да му бъдеш като сянка - кафенцата ти навънка няма да са същите като преди - той вечно ще е някъде: между масите, под масите или някое момиче от персонала ще си играе с него. Ако знаеш само колко кухни на ресторанти е обикаляла дъщеря ми - чак до там е стигала, ,, а в случаите когато вечеряте навън със съпругата си , ще си изградите навика да се храните на смени както е в казармата, но в постоянна бойна готовност,,, и имай предвид че това не опира до възпитанието, а до желанието на детето да изучава. Разяснявай му на вместо да го ограничаваш вързан във количката и така той сам ще спре да обикаля, понеже ще е изучил каквото му се е видяло интересно. Въпреки разясненията ще останат някои моменти, които ще те кара да му ги показваш постоянно, и пак, и пак, и пак - това ще ви бъде като ваша игра .... и после когато се приберете в къщи, въпреки всичкото това движение ще ти се наложи да четеш приказки. Заспивал съм само докато зачитам заглавието - чети му защото всички моменти са до време и безвъзвратно отминават .... След време ще го търсиш да му четеш, но фазите от безпомощност, през изучаване и неувереност до самостоятелност, ще са завършили, а диалога който си имал през всичките тези години с него, до момента на неговата самостоятелност, ще остане като връзка между вас....
-----------------------------
.... тъй, до тука добре, д-р Спок да ходи да потича по прословутата нова алея в Морската градина ....за сега държа положението, ОБАЧЕ преди няколко седмици едни пичове ми подвикват "Чичко ще ни подадеш ли топката" ..."Чичко"??? тези пичове ме изкъртиха направо, а аз тъкмо бях минал една курс на детоксикация - кожата ми имаше дори естествен гланц, бях по раздърпана тениска, дънки и кецове ,, и се чувствах не като някакво дърво с ботаническото название "Чичко" ,,,, но каквото и да си говорим явно трудно може да бъде прикрита разликата във възрастта ни между мен и тези пичове зад оградата на детската градина...
Последна редакция от anonimen komardjia : 01-06-2013 на 07:15
JaY_Z, честито!!
Жив и здрав!!! Да знаеш че ще трябва и братче. Па може и сестриче.
И аз по другите теми се похвалих преди врече че станах дядо. Докато се усетиш, и той живота се ниже неусетно.
![]()