daniwin (08-12-2020), Emil Enchev (08-12-2020), Нерегистриран (3), bobi_cz (08-12-2020), nafets8008 (08-12-2020), kypa (21-12-2020)
bobi_cz (08-12-2020), nafets8008 (08-12-2020), kypa (21-12-2020)
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Emil Enchev (08-12-2020), jssj (08-12-2020), Нерегистриран (1), bobi_cz (08-12-2020), nafets8008 (08-12-2020), kypa (21-12-2020)
При мен на демо Олимпа банковите нива изглеждат малко по-различно. /може и да са грешни/
Обаче индикаторите " Профили" базирани на тиковия обем доста точно показват POC-нивата. Натрупали са цял сноп линии, и явно цената се чувства комфортно там. Аз на това отдавам умрялата търговия днес при паунда. Ето сега стъпа на долната граница на канала /измислената VAL/ и може да отскочи пак нагоре.
![]()
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
в Олимпа не са измислени правилни са според формулата им
Митюков ако го следиш разбира се сега ги дава по друга формула и ги дава само като числа без обяснения кое как макар и да го питат още било рано сега и той ги експериментирал
но с малко мисъл и изчисления май ги набарах и :dm5:аз
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
За съжаление мое ще има да чакам британския паунд срещу американския долар да му падне цената. КОга... не е ясно вече. Уж БРЕКЗИТА щеще да е от 1 януари 2021, но разговорите с Европейския съюз щели да продължат. Та да видим кога ще свършат тези преговори. И тогава да се направи анализ кое накъде ще върви.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Четох за този Митюков някаква статия в която го оплюват, и не съм го търсил по-вече. Не му знам и сайта.в Олимпа не са измислени правилни са според формулата им
Митюков ако го следиш разбира се сега ги дава по друга формула и ги дава само като числа без обяснения кое как макар и да го питат още било рано сега и той ги експериментирал
но с малко мисъл и изчисления май ги набарах и :dm5:аз
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Зона на подкрепа. За Бога братя купувайте. Дългата се задейства.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Пак добре ми слезе. Накупих те ли бре, печалбари. Тоз кабел много го обичам. Слушам си Радо шишарката и купувам паунди на 1.33
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
jssj (08-12-2020), nafets8008 (08-12-2020), kypa (21-12-2020)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.