Здравейте.
Търся топ-програмист на Metatrader5 да ми направи бот за forex търговия. Стратегията от мен, бота от него. Как да намеря такъв човек?
Здравейте.
Търся топ-програмист на Metatrader5 да ми направи бот за forex търговия. Стратегията от мен, бота от него. Как да намеря такъв човек?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (23-11-2020), gambletrade (23-11-2020), Novak (23-11-2020), Kikos (24-11-2020)
Я кажи стратегията каква е?
Топ, а и не само топ програмистите по принцип искат парични средства да им се заплащат. Те така за едната стратегия надали ще си мръднат ... пръстите да напишат нещо.
И добре дошъл у Форумът
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (23-11-2020), gambletrade (23-11-2020), Novak (23-11-2020), ndimitrov73 (24-11-2020), Kikos (24-11-2020), lyubo (25-11-2020)
Към minkov и kypa.
------------------------------------
Благодаря, добре заварил (във Форумът).
1) Къде да намеря такива топ-програмисти? Скрили се вдън земя. Продължавам да търся.
2) Някой в този форум познава ли такъв топ-програмист? (Ще платя, естествено, за програмата, то е ясно. Стига, разбира се, цената да не е ненормално висока.)
Чакам да ми пишете.
Поздрав,
Иван
И за какво ти е точно ТОП програмист
Написването на бот е тривиална задача.
Просто в mqk5.com си избери някой с по-висок рейтинг и поръчвай
То и отделно как пък ще го познаеш, че е ТОП.
Както тук сме от акула нагоре, така и при програмистите всички са от ТОП нагоре.
Ако е чак пък толкова добър, едва ли точно ботове ще пише
Здрасти пак. Ще обясня. Имам един приятел, който се занимава с компютри повече от 20 години. Първо се обърнах към него с молба да направи форекс бота, т.е. програма, която автоматично да реализира дадена форекс стратегия. Човекът ми каза, че първо трябвало да се прочетат и добре да се разберат 6000 страници описание на програмния език MQL5 и чак тогава да се пише бот за Meta Trader 5. Поне такава е неговата гледна точка. Правилна ли е тя и ако не, то защо? Или пък ако да, то как да намеря програмист, който е изчел и добре е разбрал 6000-те страници описание на програмния език MQL5?
Ако имаш представа от Ц/Ц++ няма нужда да четеш 6000 страници документация преди да започнеш да го закодирваш ботя. Даже въобще няма нужда нищо да четеш предварително - хващаш един шаблонен бот и му сменяш стратегията с твоята. Ако не разбираш някоя функция тогава я търсиш в документацията.
Т. нар. "програмисти" в мял5.ком горе-долу по тоя начин процедират.
Казал ти е това защото не е запознат с езика за писане, нот хората в mql5.com това правят и знаят езика и ще ти напишат бота за нула време срещу 100-200$, така че и аз натам бих те насочил. Виж колко ще е ползотворна цялаа работа не съм убеден, но по-добре опитай щом имаш идея. https://www.mql5.com/en/job/expert Регистрираш се формулираш си какво искаш и цена която би платил действаш.Здрасти пак. Ще обясня. Имам един приятел, който се занимава с компютри повече от 20 години. Първо се обърнах към него с молба да направи форекс бота, т.е. програма, която автоматично да реализира дадена форекс стратегия. Човекът ми каза, че първо трябвало да се прочетат и добре да се разберат 6000 страници описание на програмния език MQL5 и чак тогава да се пише бот за Meta Trader 5. Поне такава е неговата гледна точка. Правилна ли е тя и ако не, то защо? Или пък ако да, то как да намеря програмист, който е изчел и добре е разбрал 6000-те страници описание на програмния език MQL5?
На твоя приятел много сложно му изглеждат нещата.Здрасти пак. Ще обясня. Имам един приятел, който се занимава с компютри повече от 20 години. Първо се обърнах към него с молба да направи форекс бота, т.е. програма, която автоматично да реализира дадена форекс стратегия. Човекът ми каза, че първо трябвало да се прочетат и добре да се разберат 6000 страници описание на програмния език MQL5 и чак тогава да се пише бот за Meta Trader 5. Поне такава е неговата гледна точка. Правилна ли е тя и ако не, то защо? Или пък ако да, то как да намеря програмист, който е изчел и добре е разбрал 6000-те страници описание на програмния език MQL5?
То от тези 6К страници да му трябват някъде към 20-30 до 100 най-много - ако има някаква представа от програмиране въобще, даже 20-30 страници няма да му трябват.
Ама аз да питам - що на mql5, а не на mql4?
Щото ми се струва, че на четворката е по-добре, поне за сега, да се правят ботовете.
Та ако решиш, че mql4 те устройва, може и да се пробваме да я направим. С mql5 не ми се занимава за сега.
Kikos (24-11-2020), K_W (24-11-2020), kypa (24-11-2020), Emil Enchev (25-11-2020)
Язе питах за стратегията, понеже шансовете някой вече да я е разписал под формата на код са горе-долу приблизително около 99.997%.
По принцип по-голямата част от идеите на младия трейдър или трейдърка не са нови, а са пробвани много пъти от много хора преди него/съответно нея.
minkov (24-11-2020), Emil Enchev (25-11-2020), Kikos (25-11-2020), Kapitan Salam (25-11-2020), Нерегистриран (2), lyubo (25-11-2020), K_W (25-11-2020)