Вчера видах един младеж на улицата. С червена тениска. СССР на нея. И сърп ичук. Помислих че е някой смахнат руснак. Но като се заслушах, си бе чист българин. Плямпаше си на български.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, градски, тук по руските дискотеки всеки трети младеж е с подобна тениска. И не само тениски - шапки, якета /и то много готини/, стикери по колите...Тях ги друса носталгията по империята.
А този нашенец просто се е правил на интересен![]()
Последна редакция от Bibco : 28-05-2013 на 01:07
Виждал съм по морето много ги продават. На съм мислил че само заради руските туристи. Но има и наши дето ги бие сачмата!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук в руските магазини е пълно с такива неща - може да се облечеш като рекламен агент на КГБ.................................................. ...
Има в града една Волга. Лъщи от всякъде. Много потдържана. Но задното и стъкло с големи букви СССР и сърп и чук. Но я виждам само в навечерието на Великден. Паркирана близо до църквата "Св. Богородица"
Това не е ли атракция? сигурен съм ,че всички я гледат с по-голям интерес от този към новите коли
Друг е въпросът, че ние си знаем какво беше онова време.............................
Последна редакция от Bibco : 14-06-2013 на 13:03
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Е и аз съм един от тези дето ги бие съчмата, защото имам такава тениска, имам и една с АК-47, на която пише "Ето мой друг"........................![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
хахаха съчмата явно е голяма, но няма лошо де
Кажете искате ли да се съберем на по биричка другата седмица - да се видим в София и който има път насам и желание да заповяда, а за който е от София ще е срамота да не отдели поне 1 ч.
P.S. пускам списък, записвайте се, аз съм първи
----------
Айде колеги, не се срамувайте има място за всички![]()
хахаха съчмата явно е голяма, но няма лошо де
Кажете искате ли да се съберем на по биричка другата седмица - да се видим в София и който има път насам и желание да заповяда, а за който е от София ще е срамота да не отдели поне 1 ч.
P.S. пускам списък, записвайте се, аз съм първи
----------
Айде колеги, не се срамувайте има място за всички
Мене ме пишете виртуално.................................................. .................................................. ...........................................