Голяма мъдрост няма що
Значи ако някой иска да каже че жена ти е много хубава направо да го трепаш, не може да кажем че хубавите с курви /това го е измислила някоя грозна жена от завист /![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе споко чешем си ... ъъъ... пръстите
Прочее много ми досадихте с това чесане ето защо предизвиквам:
ТОТАЛНА КАМПАНИЯ ПО ЗАРИБЯВАНЕ
.................................................. .................................................. ................................
КОЙТО ДОЙДЕ НА СРЕЩАТА НА НОВА ГОДИНА В ХОТЕЛЧЕТО ДЕТО СЪМ МУ ПУСНАЛ ЛИНКА ПО НАГОРЕ ЩЕ ПОЛУЧИ БОНУС ИНДИКАТОРЧЕ С КОЕТО ДА СИ ТЪРГУВА УСПЕШНО ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА И ДА НАТРУПА ПАРИЧКИ ЗА НОВА СРЕЩА
НОСЕТЕ СИ ФЛАШКИ ИЛИ ЕВЕНТУАЛНО НЕЩО В КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПЪХНЕ ФЛАШКА
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Туй накаква промоция ли еАбе споко чешем си ... ъъъ... пръстите
Прочее много ми досадихте с това чесане ето защо предизвиквам:
ТОТАЛНА КАМПАНИЯ ПО ЗАРИБЯВАНЕ
.................................................. .................................................. ................................
КОЙТО ДОЙДЕ НА СРЕЩАТА НА НОВА ГОДИНА В ХОТЕЛЧЕТО ДЕТО СЪМ МУ ПУСНАЛ ЛИНКА ПО НАГОРЕ ЩЕ ПОЛУЧИ БОНУС ИНДИКАТОРЧЕ С КОЕТО ДА СИ ТЪРГУВА УСПЕШНО ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА И ДА НАТРУПА ПАРИЧКИ ЗА НОВА СРЕЩА
НОСЕТЕ СИ ФЛАШКИ ИЛИ ЕВЕНТУАЛНО НЕЩО В КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПЪХНЕ ФЛАШКА
Ти май си на процент там или вече си имаш резервация и така или иначе ще ситам та с един куршум два заека
Много е готоно мястото нищо лично но нова година ще прекарам на друго място с приятели![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо общо нямам
Интересно ми беше да ви видя очичките
Ама май няма да стане,като гледам какви сте ми умрели рибки![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Добро утро, издържа ли някой до 1:30 ч. ,който го е направил търпението му е било възнагеадено доволно
И моите къси на златото днес изглеждат доста по -добре
Май ще има добър завършек на месеца![]()
Добро да е
infesta, Дай да се срещнем колегите
Ама ще е най добре преди нова година![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Добро утро и от мен, то да се срещнем преди нова година, ама надали ще може да се организира нещо за толкова малко време
Аз съм за без майтап сериозно говоря ......................
Ще се радвам ако дойдат повечко колеги на срещата !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Юхууу златот вече е със стоп на плюс
Мисля да съм алчен този път и над 1236 да не затварям![]()