Пичове - не се прави така - писах ви го и преди

Една такава среща трябва да се подготви месеци предварително. Ние сме разпръснати по цялата страна, а някои - даже и далеч извън нея. Фицката или Спекуланта им е лесно - ще се метнат на колите и за един ден ще са в България. А аз ако реша да дойда - трябват ми поне 3 -4 месеца да се подготвя.
За срещата трябва да има група-организатори, които да се нагърбят с подготовката. Да се избере подходящо, удобно за всички място - за предпочитане извън градовете - някой хотел из планините например. Така никой няма да е зает с текущите си ежедневни неща. Да се съберат предварително някакъв фонд пари за заплащате на съпътстваща програма - може да се покани някой авторитет като Светлин Минев, например или друг по ваш избор - да има лекции, дискусии, може даже и някой блиц конкурс по демо тръговия да се спретне с награди от този фонд. Може и развлекателна част да се предвиди. Всичко трябва, обаче, да е съгласувано и прието от всички предварително, щото винаги така става, че един иска едно, друг друго, трети пък дошъл, но си забравил портофейла....

Много неща може да се направят, а защо ли? - Ами защото приор това е среща на сериозни хора, занимаващи се с переспективен и сложен бизнес, стремящи се към честно забогатяване. Съответно нивото на срещата трябва да е такова, за да няма разочарование след това. Щото ако има недоволни или не дай Боже скандали - то ще се отрази на атмосферата на форума след това, а съгласете се - няма да е приятно и полезно за форума...
Така че не се хвърляйте да правите кръчмарски сбирки само и само да се видите - това нищо няма да ви даде. Всъщност - правете го поединично - лошо няма. Но среща на форума не е само пийване на бира на маса в някоя кръчма...

Помислете над предложението ми. Аз имам сериозно намерение да идвам в България през юли - дотогава има много време. Това съвсем НЕ означава, че трябва да се съобразявате с мен, но ще се радвам ако организирате истинска достойна среща на трейдъри!
Успех!