Гледай китайското небе известно време и ще проумееш какво има нарисувано... доджита моджита звезди кинжали обезглавени хора обесени хора![]()
![]()
![]()
Гледай китайското небе известно време и ще проумееш какво има нарисувано... доджита моджита звезди кинжали обезглавени хора обесени хора![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-12-2013)
малко е![]()
![]()
китУЙското небе само не става
![]()
![]()
требе и малко мат'матика, малко по-нашироко да съ гледа
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-12-2013)
А и аз не ги разбирам кинжалите и хората.. макар, че имах 2-3 звездички из нас![]()
С линиите ми е малко по-лесно..
kypa (07-12-2013)
Мисля че няма значение кой какво ползва, важното е да си удоволетворен от крайния резултат и да остане за черпня след всички разходи
То ако всички виждахме едно и също при едни и същи условия и реагирахме еднакво то тогава кой щеше да печели и кой да губи![]()
kypa (07-12-2013)
няма значение наистина![]()
![]()
важното е само да знаш що го ползваш туй дет го ползваш и кога не трябва да го ползваш
![]()
![]()
туй последното е най-важно
![]()
![]()
![]()
Туй вярно - ти днес колко заработи, май с друго не се занимаваш почивните дни - мен ще ме изселят от нас ако седя толкоз пред компа, явно добре си си подсигурил мира вкъщи![]()
kypa (07-12-2013)
ем аз събота и неделя си отделям почти цялото свободно време за туй![]()
![]()
изключение правят само няколко часа дет жената си е вкъщи
![]()
![]()
инак съм си началник сам тука и няма кой да ме изселва
![]()
![]()
![]()
Виждам че се трудиш сериозно и трупаш капитал
Надявам се и аз някой ден да мога само с форекс да си изкарвам прехраната - колко време ти отне докато го постихнеш /ясно е че за всеки човек времето за което /и дали ще се научи/ е различно спрямо личните качества но все пак има определен минимум, е ти за колко успя ако не е неудобен въпроса ?
kypa (07-12-2013)
време... относително е малко![]()
![]()
отначалото барнах на късмет няколко хилки - и напуснах работа... после пак малко късмет - после бая глад...
![]()
![]()
после прескочихме трапа - и сега вече жювейм от бонуКса ...
![]()
![]()
![]()