у замундата кът напишеш уй-ндоз хп мсдн излиза един убав![]()
![]()
има и КУРпоративен код из коментарите някъде
![]()
![]()
![]()
у замундата кът напишеш уй-ндоз хп мсдн излиза един убав![]()
![]()
има и КУРпоративен код из коментарите някъде
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има уиндоуси и кодове вече колкото си щеш, а си има и кракове. Направо да си регистрираш уиндоуса. Чиста работа.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Един път съ опитах тъй да си инсталирам сам пиратско![]()
![]()
затрих си всичките данни и след туй дадох да ми го направят както трябва
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Еми какво да ти кажа, не всеки става. А и какъв уиндоус си опитвал да инсталираш? Пък и ако е бил само на един дял е напълно възможно да си затриеш инфото.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
За 20-25 лева ми го оправиха едни момчета и си нямам проблеми , само дето не можещ да ъпдейтваша като си с оригинален всичко си е на 6 и компа ще ти издържи по-дълго
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (25-01-2014)
Ъпдейтите са за да може всичко да върви добре , при бъгове процесора и най-вече видеото заминават![]()
![]()
![]()
За туй хора казват да си с последни драйвери и ъпдейти![]()
Ми то ако си инвестирал в добра система , няма да искаш да я съсипваш![]()
![]()
![]()
![]()
а виж бюджетните , тях бълхите ги яли![]()
![]()
![]()
Наш ли къв съм го ял с тез последни шофьори и ъпдейти, докът разбера от къде ми е влезнал ... Щот и аз се гледам да съм у съвремието ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров