Както се казва: Материала от нас а коментарите от вас.
Какво ли да очакваме от старец на 81 г. с деменция???
Както се казва: Материала от нас а коментарите от вас.
Какво ли да очакваме от старец на 81 г. с деменция???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2)
Байдън протяга ръка към Русия и Китай
https://news.bg/int-politics/baydan-...a-i-kitay.html
Ми ша требе лУеко да са тушира напрежението след изказването му преди време, крачка назад в политиката. Па мое и приятели да станат, кой знае.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (27-03-2021), Нерегистриран (1)
Новият президент на Сащ Байдън може да се каже, че върна нормалността в политиката.
Моите впечатления са поне такива. Нека не се брои като критика, но предищния американски
президент Тръмп беше прекалено активен. Месеше се навсякъде и използваше социалните
медии, за да се изказва по всякакви въпроси. Понякога доста неподготвено. Много специалисти
го критикуваха, че не се вслушва в думите на своите многобройни съветници и затова изказванията
му често са не на място и дори некомпетентни. Нали си спомняте как се изказа, че можело да
се пробва инжектиране с белина или друг дезинфектант за лечение на коронавирус. Може да не
са го разбрали правилно или да е било шега, но е факт, че имаше хора, които го послушаха и
това навреди на здравето им. Пословична беше и непрекъснатата намеса на Тръмп на финансовите
пазари с изказвания, че доларът е надценен например. Това обяснява защо сега американската
валута толкова се засили. Президентът Байдън не се изказва в тази насока и това дава своя резултат.
Борсите се поуспокоиха или поне такива са моите наблюдения на непрофесионалист. При последното
си интервю Джо Байдън е казал, че смята да се кандидатира за втори мандат. Веднага почнаха да
смятат колко възрастен щял да бъде и дали здравословно ще е годен за президент тогава. Аз мисля,
че прекалено рано му се задава подобен въпрос. Той едва е започнал първия си мандат. Нормално
е да отговори с да. Ако каже не нали ще загуби част от рейтинга си на секундата. Но такива са
журналистите. При Доналд Тръмп май не се задаваха подобни въпроси в началото на мандата му.
Може би защото е нямало такава нужда?
dianadenvi (27-03-2021), Нерегистриран (5)
Журналистите са еднакво нахални и при Д.Тръмп и при Д.Байдън. Но Д.Тръмп обичаше показността за разлика от Джо Байдън.Новият президент на Сащ Байдън може да се каже, че върна нормалността в политиката.
Моите впечатления са поне такива. Нека не се брои като критика, но предищния американски
президент Тръмп беше прекалено активен. Месеше се навсякъде и използваше социалните
медии, за да се изказва по всякакви въпроси. Понякога доста неподготвено. Много специалисти
го критикуваха, че не се вслушва в думите на своите многобройни съветници и затова изказванията
му често са не на място и дори некомпетентни. Нали си спомняте как се изказа, че можело да
се пробва инжектиране с белина или друг дезинфектант за лечение на коронавирус. Може да не
са го разбрали правилно или да е било шега, но е факт, че имаше хора, които го послушаха и
това навреди на здравето им. Пословична беше и непрекъснатата намеса на Тръмп на финансовите
пазари с изказвания, че доларът е надценен например. Това обяснява защо сега американската
валута толкова се засили. Президентът Байдън не се изказва в тази насока и това дава своя резултат.
Борсите се поуспокоиха или поне такива са моите наблюдения на непрофесионалист. При последното
си интервю Джо Байдън е казал, че смята да се кандидатира за втори мандат. Веднага почнаха да
смятат колко възрастен щял да бъде и дали здравословно ще е годен за президент тогава. Аз мисля,
че прекалено рано му се задава подобен въпрос. Той едва е започнал първия си мандат. Нормално
е да отговори с да. Ако каже не нали ще загуби част от рейтинга си на секундата. Но такива са
журналистите. При Доналд Тръмп май не се задаваха подобни въпроси в началото на мандата му.
Може би защото е нямало такава нужда?
Според мен валутата не се влияе от поведението на президентите.![]()
При Тръмп всяко туитване имаше значение за движението на финансовите пазари.
Сигурен съм в това, защото един форекс сайт публикуваше всяка медийна изява
на Тръмп с червен код и ви гарантирам, че винаги имаше силна реакция и
при валутните двойки и при индексите и при златото. Аз не търгувам много
редовно, но непрекъснато съм в интернет и може да ми вярвате.
Нерегистриран (3)
marinow, мисля, че си прекалено позитивен към Байдън. Ще те помоля да кажеш, най-хубавото нещо, направено от Байдън досега. Тръмп и Байдън - взимай единия, удряй другия
marinow (27-03-2021), Нерегистриран (4)
Ами Байдън веднага се захвана с много неща. Най-вече да оправи бъркотията след предишния президент.
Каквото и да си говорим Тръмп беше всичко друго, но не и президент. Той явно реши, че е в някакво
реалити шоу и не спря да се перчи наляво и надясно. Досадно и вредно. Само виж сега как потръгна
ваксинацията в Сащ и как намаляват новите случаи. Личи си новата организация въведена от Байдън.
Не го хваля, но все пак той е много опитен политик - дълго време сенатор, а после и два мандата
вице. Екипен играч е Байдън и всички около него знаят за какво отговарят. Тръмп се опитваше да
управлява сам и създаде големи каши. Колко души от екипа му оцеляха от началото до края на
мандата му? Едни уволни, а други сами си тръгнаха. Това мисля, че е достатъчно показателно.
Нерегистриран (2)
То се вижда че президента няма значение управляват големите и военните компании, а президента е само фасада а Брайдън е една фасада![]()
Нерегистриран (3), pablo (27-03-2021)
Самия факт че президента е 81 г. старец с деменция който в повечето случай само лекарската помощ го крепи изправен говори много. Тъжен клоун.
Нерегистриран (2)
След като нарече Путин убиец сега иска да се срещне с Путинблагодарение на деменцията си вече явно е забравил какви ги дрънкаше преди броени дни.
Нерегистриран (2)