Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-06-2014)
Звездолине, най-добрия съвет, който можеш да получиш в момента е следващата седмица да не участваш в пазара - много емоционално си подходил към нещата и вероятно в края на седмицата ще си доста разстроен ако учасваш - това дето си си гонамисли, гоотиграй само на едно демо, виж какво ще стане, после пак мисли и така, по-бавничко я карай
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не си ли смятал с какъв риск да влизаш ?![]()
Аз не съм по дългосрочната търговия и големите ТФ, но според мен стопа треа да е в най-добрия случай 50-100 пипа. Ако те се равняват на 10% което си е доста. И за тези 2 месеца ако искараш профит при Р:Р=1:2. Поне според мен е това нецелесъобразно използване на капитала.
А ако рискуваш 2% и чакаш 2-3 месеца за Р:Р 1:3![]()
Това е просто моето мнение за едни е правилно, а за други грешно![]()
Spekulanta (07-06-2014), kypa (07-06-2014)
Ти пък не го гони от пазара! Чак да не участва съвсем не е нужно!Звездолине, най-добрия съвет, който можеш да получиш в момента е следващата седмица да не участваш в пазара - много емоционално си подходил към нещата и вероятно в края на седмицата ще си доста разстроен ако учасваш - това дето си си гонамисли, гоотиграй само на едно демо, виж какво ще стане, после пак мисли и така, по-бавничко я карай
Просто да го дава по-леко и след добър анализ!
Това ще стигне!
kypa (07-06-2014)
Куре,имам въпрос към теб.
Как може някой брокер да ме ебава кът почна да му късам джобовете като не ползвам стопове и лимити и не скалпирам?
Тоест как може по конкретно да ми ебава сделките осезаемо?
Грешно си ме разбрал.Звездолине, най-добрия съвет, който можеш да получиш в момента е следващата седмица да не участваш в пазара - много емоционално си подходил към нещата и вероятно в края на седмицата ще си доста разстроен ако учасваш - това дето си си гонамисли, гоотиграй само на едно демо, виж какво ще стане, после пак мисли и така, по-бавничко я карай
Всъщност съм невероятно спокоен и хладнокръвен като масов убиец .![]()
kypa (07-06-2014)
ку е бенча примерно може да ти изебе цялата сметка с един шиш малко по-голямку е нещо кът инста - параграф 10
![]()
отделно вече рекотирвания яки ако речеш да затваряш ръчно
![]()
Да ти кажа колега вярно според мен няма никакъв смисъл от форекс ако висим и се заблуждаваме
Един друг тук. ако човек не поеме по голям риск
Сорос как мислиш че е забогатял ?
С колко процента е влязъл от акаунта си та спечелил над Един Милиард долара ?
Не казвам че ще го стигна. но
Съм се уверил в едно знанието го имам тук на форекса
Но го нямам най силното оръжие все още
А то е Желязно Търпение![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Звездолин (07-06-2014)
Капитала ще се използва максимално като спирачка ще е единствено марджин кола докато не започна да го блъскам с максимални обеми.Не си ли смятал с какъв риск да влизаш ?![]()
Аз не съм по дългосрочната търговия и големите ТФ, но според мен стопа треа да е в най-добрия случай 50-100 пипа. Ако те се равняват на 10% което си е доста. И за тези 2 месеца ако искараш профит при Р:Р=1:2. Поне според мен е това нецелесъобразно използване на капитала.
А ако рискуваш 2% и чакаш 2-3 месеца за Р:Р 1:3![]()
Това е просто моето мнение за едни е правилно, а за други грешно
Звучи много страшно ако човек си представи какви могат да бъдат тез максимални обеми и с колко нули.
Страшно ще е само за брокерите не за мен щото на тях ще им потечат сълзи от шока.![]()
Е това с бенча е единичен и май непотвърден случай....ама то всичко супер остана брокера да е проблема![]()
Тенкю Куре.
Значи с булгарски брокери ще си имам работа още няколко седмици,да дадат капитала за начало на големите цели се иска от тях.
След това ще си играем с Саксо Банк и тем подобни играчи на дай ми на ти.![]()