Според мен дълго срочната търговия е по удачна
Няма за какво да анализираш всеки ден и да се чудиш коя посока да хванеш
Отваряш веднъж сделка и след два или три месеца събираш плодовете![]()
Според мен дълго срочната търговия е по удачна
Няма за какво да анализираш всеки ден и да се чудиш коя посока да хванеш
Отваряш веднъж сделка и след два или три месеца събираш плодовете![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Да, има резон в това, което казваш. Затова понякога човек в началото попада в така наречения принципЕ естествено че си прав относно обема на знанията за този период.
Но ще светна нещо интересно,това изобщо не е вече проблем за мен а може би е даже плюс защото си спестих от много знания да се получи хаос в главата ми и да пропусна верният път в бъркотията от знания трудни за подреждане в една целенасочена посока.
Умишлено през този месец игнорирах голям поток от информация защото прецених че не е необходима за моята основна цел и стратегия и само ще създаде точно такава бъркотия която ще се превърне в препъни камък.
"късмета на начинаещия"! Още не спазва всички правила, не е запознат с опасностите и поема
рискове, които обаче ситуацията ги покрива.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Големите обеми са заради големите цели Куре.е то туй то е точно парадирване бряили поне опит за таквоз - щот с тез големите обеми е много вероятно да не се стигне до парадирване от първия път
и друга причина има де - един път да изкараш голяма сума с коят да демонстрираш успех не е кой знае колко трудно принципнотрудното е да го повтаряш туй всеки път кът се опитваш
Пример ще дам веднага какво е голяма цел,такава е девет цифрена сума отхапана от Форекс баницата в рамките на три години макс.
ШАШ!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нали знаеш, че границата между смелостта и глупостта е доста тънка(не визирам никой
)
Аз заставам зад мнението на 100-то. Във форекса има прекалено много вероятности, така че за 1 месец не се става успешен трейдър. (успешен всеки различно го тълкува)
Звездев пожелавам ти да си избииш загубите и успех в търговията, но си прекалено оптимистично настроен, а това може да доведе до лоши последствия. Бъди реалист![]()
100 (07-06-2014)
аз също съм за дългосрочната търговия![]()
Едно че е по-лесна , от гледна точка на спестено време за анализи и висене пред графиките, но и "шума" по време на новините е сведен до минимум на големите графики
Не, беше на златото - щото такъв печен трейдър като мене няма да се излага да купувапродава долари, евра и други - направо на злато скачам аз и беше точно след атентатите на маратона в САЩ - не си спомням в кой град беше, ама някъде април - май преди 2 г.
kypa (07-06-2014)
Да допълня, че преди години в първите 3месеца като новак мислих точно същото, че и печелих даже. На този етап ти се струва, че всичко което лети само те чака да извадиш тигана, дори не можеш да разбереш защо няма да стане![]()
kypa (07-06-2014)
На една сделка колко пипа ти е стопа ?
И на какъв процент се равнява този стоп?![]()
kypa (07-06-2014)
туй е хубава много убава целдаже и стотинките да включиш у деветте цифри
обаче предполагам знаеш, че големите успехи се състоят от много на брой сравнително малки крачки
и всяка крачка носи риск
а съвкупния риск на голямата цел (и съответно степента на увереност, с която може да я постигнеш) е производна от малките, а без определени стопове малките са много рискови, без знания за пазаря стават дори още повече...
Първо съм реалист винаги.Нали знаеш, че границата между смелостта и глупостта е доста тънка(не визирам никой
)
Аз заставам зад мнението на 100. Във форекса има прекалено много вероятности, така че за 1 месец не се става успешен трейдър. (успешен всеки различно го тълкува)
Звездев пожелавам ти да си избииш загубите и успех в търговията, но си прекалено оптимистично настроен, а това може да доведе до лоши последствия. Бъди реалист
Второ и най невероятното за вас е че за мен след вчерашният ден не съществуват вероятности на Форекс пазара.
И от този ден аз съм оня Бай Ганьо с теслата и ще му отмъстя за всички вас на които е причинил загуби.
Вервайте ми!![]()
Spekulanta (07-06-2014), kypa (07-06-2014)