За Вас може, за мен неОще по-добре за нас. Ще има движение и през тази нощ и утре, а другата седмица ще отворим с гап, който после ще трябва да запълним. Аз все още залагам скромно срещу слабия долар, но го чакам с по-прилични обеми след окончателните резултати. Голямото мислене ще е дали да не се изкуша да купя долари още в петък.Аз тази седмица съм решил да си седя на ръцете и до момента успявам
Пазар и другата седмица ще има
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Останаха 4 щата. Невада е с най малкото 6 вота точно колкото му трябва на Байдън. Така, че Тръмп трябва да спечели всичките тези 4 колебаещи се щати. Ама много се бавят не ги ли нагласиха тези бюлетини. Невада най бавно броят. Чакат кой ще даде повече за да го провъзгласят за 46 президент на САЩ.
Последна редакция от ndimitrov73 : 05-11-2020 на 23:03
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Този пазар по време на изборите в САЩ е златен шанс да се тестват стратегии на живо демо, които няма как да се бактестват. Не наблюдаваме подобна волатилност често. Два експерта вече отпаднаха от класацията ми, а този е от снощи. Следи бандовете. Само когато сгреши вдига лота, но след вече затворена позиция. Сделката с 0.41 беше грешка, която е изчистена.
P.S.
Какво мисли севернокорейският лидер Ким Чен Ун за изборите в САЩ: "Избори с повече от един кандидат си е страшна бъркотия!"
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
minkov (05-11-2020), K_W (05-11-2020), ndimitrov73 (06-11-2020), kypa (06-11-2020), Нерегистриран (2)
Съвсем ги побългарихме тези избори. Сигурно не знаят на кого и колко да дадат...Останаха 4 щата. Невада е с най малкото 6 вота точно колкото му трябва на Байдън. Така, че Тръмп трябва да спечели всичките тези 4 колебаещи се щати. Ама много се бавят не ги ли нагласиха тези бюлетини. Невада най бавно броят. Чакат кой ще даде повече за да го провъзгласят за 46 президент на САЩ.
Междувременно и в Иран привидно много се забавляват с изборите в САЩ, но реално трепна в очакване:
"Какво зрелище! Един човек казва, че това са най-измамните избори в историята на САЩ. Кой казва това? Президентът, който в момента е на своя пост. Неговият съперник пък казва, че Тръмп възнамерява да фалшифицира изборите! Ето как стоят нещата с изборите в САЩ и с американската демокрация (#USElections & US democracy)", написа снощи Али Хаменей в профила си в "Туитър".
Аз друго си мисля. Тези електори от различните щати са хора с нормални човешки емоции. Не може ли да размислят кого да подкрепят?
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
А какъв е смисъла да ги тестваш в стресова ситуация, след като те ще работят в друга среда?Този пазар по време на изборите в САЩ е златен шанс да се тестват стратегии на живо демо, които няма как да се бактестват. Не наблюдаваме подобна волатилност често. Два експерта вече отпаднаха от класацията ми, а този е от снощи. Следи бандовете. Само когато сгреши вдига лота, но след вече затворена позиция. Сделката с 0.41 беше грешка, която е изчистена.
Прикачен файл 8779
P.S.
Какво мисли севернокорейският лидер Ким Чен Ун за изборите в САЩ: "Избори с повече от един кандидат си е страшна бъркотия!"
Реално стрес на пазара има в не-повече от 5-10% от времето?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Могат и някои размислят. На предишните избори пет електори на тръмп са лгасували за друг кандидат и двама от на Хилари също
Ама имало някакви решения на конституционния съд, че ако вследствие на промяна на мнението на някои електори се стигне до избирането на друг президент, те се отзовават и на тяхно място се слагат други, по-правоверни.
Реално НЕгласуването за твоя кандидат е само някаква форма на протест и не може да промени резутата
Никога не съм го разбирал това седене, освен ако не си чакаш парата от бонусарката какво ще му чакаш, то има хубави движения от понеделник още. Вместо да вземеш едни бързи и горе долу лесни пари ще му чакаш да зацикли рейнджа другата и да се чудиш накъде.
Не знам колко добра идея е такъв подход. Нощта на изборите е с доста специфично и уникално движение, което не се среща често. Повечето системи които ползвам се представиха зле. Ама аз съм ги тествал 20-години назад и някои търгувам от години, така че няма как заради единично събитие да им направя смислена оценка. Единствено ако нещо се издъни катастрофално може да е смислено да го зачеркнеш.Този пазар по време на изборите в САЩ е златен шанс да се тестват стратегии на живо демо, които няма как да се бактестват. Не наблюдаваме подобна волатилност често. Два експерта вече отпаднаха от класацията ми, а този е от снощи. Следи бандовете. Само когато сгреши вдига лота, но след вече затворена позиция. Сделката с 0.41 беше грешка, която е изчистена.
Прикачен файл 8779
P.S.
Последна редакция от K_W : 06-11-2020 на 00:02
С годините стигнах до извода, че съм си по-рентабилен ако си седя на ръцете по време на такива събития...
[UPDATED] Military Ballots Found in the Trash in Pennsylvania—Most Were Trump Votes
https://pjmedia.com/election/matt-ma...wjnv3ExGsROAn8
Бюлетини на военни, изпращани по пощата от чужбина изхвърлени на боклука. Повечето за Тръмп.
Това ми изглежда доста фейк нюз. Според мен Тръмп няма да даде властта лесно и се опитват да прокарат всякакви провокации. Аз съм доста изненадан от Пенсилвания, чудно ми беше защо Тръмп и хората му протестираха толкова толкова много като имаха сериозна преднина, но явсно са имали социологичеки проучвания които доказват че не водят и затова с скачали.[UPDATED] Military Ballots Found in the Trash in Pennsylvania—Most Were Trump Votes
https://pjmedia.com/election/matt-ma...wjnv3ExGsROAn8
Бюлетини на военни, изпращани по пощата от чужбина изхвърлени на боклука. Повечето за Тръмп.
Доста са близо вече и има още за броене. Джорджия също е много интересна, само няколко хиляди гласа трябват Байдън
![]()
kypa (06-11-2020)