Nasko (01-07-2013)
Ако някой е гледал формулата днес, може би за пореден път е разбрал, че е крайно време Ferrari да ПРЕМАХНАТ Фелипе Маса от тима. Само ги излага и губи точки, жизнено важни за класирането на отбора по-напред !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Mале мале, рената и пред Ферари и пред МерцедесГоляма сила станаха.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
NIQUE (15-07-2013)
фицката, много прясна информация имаш! Преди 3 дни са я купили, до колкото четох търга е спечелен от испански анонимен колекционер. Да не си ти бре Фицка?
Аз последно знаех за Ferrari 250 Testa Rossa за колосалната сума от около 16 700 000 $ ама то това преди 2 години.![]()
http://www.dnevnik.bg/sport/2013/07/...rekordnite_za/фицката, много прясна информация имаш! Преди 3 дни са я купили, до колкото четох търга е спечелен от испански анонимен колекционер. Да не си ти бре Фицка?
Аз последно знаех за Ferrari 250 Testa Rossa за колосалната сума от около 16 700 000 $ ама то това преди 2 години.![]()
"Това е единственият "Мерцедес Бенц" W196 в частни ръце - Мерцедес не си ги дават току така, всичките им мега скъпи и редки експонати са им по музеите!
Иначе най-отдолу пише:
Най-скъпият автомобил изобщо си остава ябълковозелено "Ферари" GTO 250 от 1963 г., което е било направено за Стърлинг Мос. То беше купено от американския колекционер Керйг Маккоу в частна сделка за 35 милиона долара през юни 2012 г.
Аз мислех, че това си остава не потвърдена информация и е само слух....
![]()
Последна редакция от NIQUE : 15-07-2013 на 09:50
Ако имам толко свободна пара. ше си напрая харемфицката, много прясна информация имаш! Преди 3 дни са я купили, до колкото четох търга е спечелен от испански анонимен колекционер. Да не си ти бре Фицка?
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
NIQUE (15-07-2013)
NIQUE (16-01-2014)