Бре МИСКИНИ сте.
Аз исках тема да регна да се оплача
за нещо, а и предполагах, че има доста
подобни неща дето се случват и да
викаме НЕВОЛЯТА. A тука се леят обичайните
простотиi !!! И на Вас да ви таковам таковата !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ам оплакваме се бре
Все пак трейдъри сме, нашите проблеми не са като на останалите.![]()
не си прав-тук не се леят обичайните простотии ,а необичайни...и тая тема я развалихте...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ем така де, и аз не моа ги разбера тея хора...![]()
----------
Драга, слагай таргетите на 61.8 за по-сигурно. Или най-добре без таргет и гледай как се държи цената между 62 и 76.
драгата (10-05-2013)
Ако не си заявиш дата, верно ще ти го начукат на База Пълна Мощност с Мръсна Газ...
ония от Техем минали на първа дата.
Днес РЕДА скокна да си плати нета
и гледа на врата залепена бележка
да съм се бил обадил, да съм си заявил дата,
че инък щели да ми начислят пълна мощност.
Сега,,,,,,РЕДА не е излизал от къщи от понеделник,
но не е чул да се звъни на вратата, а дали се е званяло
знае само ГОСПОД, но онея искат да им се плати
за идването неква си тяхна си цена.
Да им ,,,,,,,,,таковата!!!!!)
!
Аз не съм при тях и наште минаха неска с предизвестие от преди Великден. А техемците са мръсници и са единствени дето вземат рекет за посещение.....
Тъй че обаждай им се,разберете се и чакай кат Гюро Михайлов....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
0.786 е по-доброТова 74 въобще не знам от къде го измъкна
![]()
А и е реципрочна стойност на корена на 1.618.
Колкото е по близо едно фибо число до първичното, което е 0.618, толкова по-голяма тежест има![]()
Обърках се бре, 76.4 съм имал предвид.Човека мисля ме е разбрал.
-------------------------------------------------------------------------------