това е като разказа на някоя баба пред блока....оплаква неволите си за киселото мляко...Я и аз да кажа тогава.
Понеже Олег много обича млечните продукти, вчера направи много тежкото усилие да стане в 8 без 20 да иде за млекце, от което му стана много тежко и след 2 часа обратно полегна. Млекцето стана много хубаво, обаче скоро ще свърши и за довечера няма да има....те 2литра за колко да стигнат, трябваше 4литра да си вземе, обаче не му се носеше тежко толкова рано сутринта
Ta така, утре обаче няма да ходи Олег за мляко..."много тежи , баба.Не успях да го донеса , бабе"...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA,
дано да няма сериозни неволи за споделяне,
тази работа с порязването е от това,
че много често посещаваш готварската тема![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Много прочистващо ми действа млекцето. Чувствам се супер по-добре от него. Довечера съм на рибка по рецептата на РЕДА, отново![]()
И колкото по-малко месо ям, по-ми е свежо пред погледа![]()
Аз пък нямам позиция. И нищо не ми хваща окото. Е/Долара ме съблазнява за къса. Но не е назрял момента!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тествай нисковъглехидратната диета и съвсем ще ти се проясни....месото не е никак лошо...![]()
а бе ти си спортувай......ако успееш да тичам почти всяка сутрин и намалиш въглехидрати ще видиш , че ще станеш като робот....и преди ти го казах...ние дето седим цял ден пред компа имаме нужда от това...![]()
bobi3x, В какъв смисъл като робот,и какво толкова пречат въглехидратите.
Мне е от това.
РЕДА беше взел да чисти покрай
едни плетища треволяци с един СЪРП
и като се резна за малко да остане
с един пръст по-малко !!!!)
![]()
Ми то човек който не е виждал през живота си работа, какво може да очакваш![]()
Първо военен(цял ден си е клатил кайсиите), сега като трейдър, още повече айляк
РЕДА, пари имаш, плати си на някой способен, че ще се окипазиш за един трънак![]()