Маста, идеите ти са супер, но липсва най-важното...Писал съм няколко пъти.....първо разпускане на това изчадие сегашното НС,Назначава се служебно правителство(може дори да и това правителство да се остави да работи като служебно).Като ги няма дразнителите и то ще заработи по-спокойно и работа ще върши.Насрочване на избори за следващата пролет,през това време президента,партиите и гражданските сдружения да избистрят какъв да бъде следващия парламент,Обикновено или Велико НС,ще се променя ли конституцията или няма.Така без основния дразнител в държавата и страстите ще се поуспокоят и по трезво ще може да се подготвят за едни новиизбори.Държавата изобщо няма да пострада от това ,че 240 маймуни са паднали от клона с хранилката.И без това до сега нищо важно не са приели,а само скандали и нажежяване на отношенията в обществото.
Има една мъдрост: Нов бардак със стари к***и не се прави.
А откъде ще се вземат нови?
Ако новите са от типа Барека и Росен Петров... ми то няма ли да стане още по трагикомично положението...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
с такива политици със сигурност ..........те ще дойдат и много по-гладни от старите .................................................. ...............................................
----------
И аз съм за промяна на конституцията, не знам ако станем президентска република дали няма да е по-добър вариантПисал съм няколко пъти.....първо разпускане на това изчадие сегашното НС,Назначава се служебно правителство(може дори да и това правителство да се остави да работи като служебно).Като ги няма дразнителите и то ще заработи по-спокойно и работа ще върши.Насрочване на избори за следващата пролет,през това време президента,партиите и гражданските сдружения да избистрят какъв да бъде следващия парламент,Обикновено или Велико НС,ще се променя ли конституцията или няма.Така без основния дразнител в държавата и страстите ще се поуспокоят и по трезво ще може да се подготвят за едни новиизбори.Държавата изобщо няма да пострада от това ,че 240 маймуни са паднали от клона с хранилката.И без това до сега нищо важно не са приели,а само скандали и нажежяване на отношенията в обществото.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (14-02-2014)
Борисов: Дистанцирал съм се от Цветанов, но да остане зам.-председател
Ако Цветанов бъде махнат като зам.-председател на ГЕРБ, половината от партията ще приеме това като предателство", казва лидерът на ГЕРБ пред в. "Преса".
http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...estnik-6005490
докато бяха във властта явно пукнатините между тях не си личахаБорисов: Дистанцирал съм се от Цветанов, но да остане зам.-председател
Ако Цветанов бъде махнат като зам.-председател на ГЕРБ, половината от партията ще приеме това като предателство", казва лидерът на ГЕРБ пред в. "Преса".
http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...estnik-6005490.................................................. .................................................. ............................................
ем тогаз бяха прекалено заети да крадят, че да се карат помежду сисега па требе да заглаждат пукнатините, щот инак хранилката съвсем далече отива и даже недостижима става
![]()
![]()
еми така е , то ако и тогава вземат да се карат , ще изтърват баницата.................................................. .................................................. ............................................
Леле, как не съм се сетила досега, че мога да цитирам някой и да викам така-така
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Тези,които си цитирала по-горе вече е неизбежно,няма кой да ги спре.Инвестицията в тях е огромна и ще влезат в следващ парламент.Въпроса е дали ако една година работи служебно правителство без да има парламент,като сегашния тровещ атмосферата в страната не биха могли да се консолидират хората разочаровани и отвратени от сегашните партии и ако се мине на мажоритарен вот няма да влезат по-качествени и отговорни хора. Които да се отчитат пред избирателите си и да са отговорни за действията си.
Президентска република с президент Плевнелиев- така би искал всеки българин
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Без работещ парламент, няма доста от евросубсидиите да се усвоят. Пък и няма кой да гласува за мажоритарен вот.Тези,които си цитирала по-горе вече е неизбежно,няма кой да ги спре.Инвестицията в тях е огромна и ще влезат в следващ парламент.Въпроса е дали ако една година работи служебно правителство без да има парламент,като сегашния тровещ атмосферата в страната не биха могли да се консолидират хората разочаровани и отвратени от сегашните партии и ако се мине на мажоритарен вот няма да влезат по-качествени и отговорни хора. Които да се отчитат пред избирателите си и да са отговорни за действията си.Дай друго предложение.
![]()