Това че някой има основно образование не е гаранция, че може да избере правилната политическа партия.Ми и аз не съм за задължителни избори. Но виж за ценз на гласподавателите-да. Без основно образование, да няма право на глас.
Това че някой има основно образование не е гаранция, че може да избере правилната политическа партия.Ми и аз не съм за задължителни избори. Но виж за ценз на гласподавателите-да. Без основно образование, да няма право на глас.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз мисля, че трябва да има задължителни избори, но и същевременно, да има задължително правило да са грамотни хората които гласуват.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ти представяш ли си какви екскурзии ще трябва да се правят за да гласуват хората???
Половин София да тича до родните си села и градове. Да не говорим за работещите в чужбина...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отново хвърлени думи във въздуха,нали е шеф на точно такава комисия,да изкара факти и да има реални правни действия.Пак крадеца вика ...дръжте крадеца..................Колкото и да се дуе,това му е лебедовата песен.След новите избори ще се покрие с плесента на забравата...............
Еми Пабло, ако искаш да имаш трябва и да дадеш. Не може да не гласува човек и същото време да мрънка. Еми да ходят да гласуват, иначе да измислят начин за дистанционно гласуване. Може и със смяна на адресната регистрация.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Таща ще е докато "красивите и интелигентните" не почнат да гласуват, иначе с тая ниска избирателна активност сме си все там.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Много си права Novak,не може само да мрънкаме против този или онзиьа в същото време не сме гласували въобще,пък после необразованите ни коват съдбините
Аз вече писах веднъж във форума. Ако големите партии искат да гласуват 99% от хората, половината субсидия за партиите да се даде на гласуващия. Влизаш във секцията, гласуваш, заедно с личната карта ти дават и ваучер за 24 лв. /6 лв. субсидия х 4 години/. Подписваш се в списъка и излизаш. Субсидията за партиите се намалява на половина за глас, но гласовете се увеличават три пъти. Ще вземат повече мънгизи. Не трябват нови закони за задължително, и не знам си кво. Просто и елементарно. И вече ще си загуби смисъла купуването на гласове.
според мен не е съвсем правилно така, все едно държавата ти плаща за да гласуваш .....но да субсидията в този случай трябва да се намали за партията, или част от нея да отива за определени целиАз вече писах веднъж във форума. Ако големите партии искат да гласуват 99% от хората, половината субсидия за партиите да се даде на гласуващия. Влизаш във секцията, гласуваш, заедно с личната карта ти дават и ваучер за 24 лв. /6 лв. субсидия х 4 години/. Подписваш се в списъка и излизаш. Субсидията за партиите се намалява на половина за глас, но гласовете се увеличават три пъти. Ще вземат повече мънгизи. Не трябват нови закони за задължително, и не знам си кво. Просто и елементарно. И вече ще си загуби смисъла купуването на гласове.