Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз не виждам като се замислиш имали на някой да си фен. Ако не е пряко свързан с политиката и парламента, то е косвено, което си е пак зле. Всичките са от боклук надолу та и по зле.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
аз в момента не правя осезаема разлика да ти кажа по отношение на икономическото ни положение или доходи........А по времето на Боко да не забравяме че цяла Европа бе в криза и при нас който и да беше управлявал, пак щеше да настъпи кризата, защото тя си дойде закономерно, икономиката има цикличен характер все пак ....което не оправдава грешките които допусна Боко при управлението , но криза щеше да има
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да и тези които се опитват да влезнат са подвластни на някой който вече е там. Говоря за Бараката, със сигурност е нечий човек или е подвластен на някой който е в схемата.
е то ако връщаме 24 години назад и ако ДПС не беше в управлението 20 години от тях, сега да сме Швейцария на Балканите.. ама проблема е, че рестриктивната политика на Боко за мен дори е по-лошо и от това..Абе я малко се позамисли със собствената си глава,какво ти открадна Боко за 3.5 години .....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И на мен това ми е много интересно някой като каже че Боко бил виновен за положението в БългарияАбе я малко се позамисли със собствената си глава,какво ти открадна Боко за 3.5 години .....до мандата на Боко 90% от икономиката на България се приватизира по най-бандитски начин и в държавата влязоха едни смешни лефчета......кой управлява тогава,къде са парите от пенсионния фонд и парите от здравното осигуряване.....Боко ли ги открадна.....къде са спестяванията на хората потънали в бандитските червени банки и хиперинфлацията.....пак Боко ли ги открадна,нима през цялото това време ДПС не беше във властта по един или друг начин,а за БСП да не говорим...........освен да консумира пропагандата,не е зле човек да си зададе и някой въпроси на които сам да потърси отговорите..........Ами той управлява 3,5 години от 23 години преход, единствените 3,5 години през които ДПС беше изолирана от властта . Преди Боко бяхме много добре .....и 96-97 г. хиперинфлацията когато хората си загубиха парите и след това разпродадената и съсипана икономика,която не знам дали някога ще възстановим ....пък сега се питаме защо нямало пари в държавата
Не знам как някой хора не виждат толкова очевидни неща
Само неговата ли? Като говорите трябва да говорите в множествено число. Не е проблема само в един всичките са боклук и половина. Политиката на всички е една и съща. ДА СИ НАПЪЛНЯТ ГУШИТЕ.
Ми как да я възстановим....от 150-160 млрд $ активи 90-а година,като влизахме в ЕС при разпродадени почти 90% агенцията по приваризация отчете ,че сме взели от приватизацията 7.2 млрд лефффа..................за какво става въпрос....през този период 1989-2007 властта пряко или косвено с изключение на 1.5 г Филип Димитров и 4 г.Иван Костов беше в ръцете на БСП и ДПС..............И на мен това ми е много интересно някой като каже че Боко бил виновен за положението в БългарияАми той управлява 3,5 години от 23 години преход, единствените 3,5 години през които ДПС беше изолирана от властта . Преди Боко бяхме много добре .....и 96-97 г. хиперинфлацията когато хората си загубиха парите и след това разпродадената и съсипана икономика,която не знам дали някога ще възстановим ....пък сега се питаме защо нямало пари в държавата
jivko78 (18-01-2014)
Ми как да я възстановим....от 150-160 млрд $ активи 90-а година,като влизахме в ЕС при разпродадени почти 90% агенцията по приваризация отчете ,че сме взели от приватизацията 7.2 млрд лефффа..................за какво става въпрос....през този период 1989-2007 властта пряко или косвено с изключение на 1.5 г Филип Димитров и 4 г.Иван Костов беше в ръцете на БСП и ДПС..............И на мен това ми е много интересно някой като каже че Боко бил виновен за положението в БългарияАми той управлява 3,5 години от 23 години преход, единствените 3,5 години през които ДПС беше изолирана от властта . Преди Боко бяхме много добре .....и 96-97 г. хиперинфлацията когато хората си загубиха парите и след това разпродадената и съсипана икономика,която не знам дали някога ще възстановим ....пък сега се питаме защо нямало пари в държавата