бъркат си по дупките те... у парламента само калабалък правят
![]()
бъркат си по дупките те... у парламента само калабалък правят
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фискалният резерв продължава да намалява. Към 31.08.2013 г. той вече е в размер на 4.7 млрд. лева или с 900 млн. лв. по-малко от края на юли.
Намалението на фискалния резерв се дължи основно на плащанията по поетия през месец февруари 2013 г. краткосрочен дълг под формата на шестмесечни съкровищни бонове с номинална стойност от 800 млн. лв.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Те тези намаления от предходните дойдоха ,
но това не пречи и тези да помогнат ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
аз се питам как един и същ заем го платихме два пъти.. един път с пари от държавния резерв и втори път от парите от заема за 1 млрд. дето го взеха..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Втория път плащаме лихвите или някаква там вноска.........
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
единия път взимаме заем 1 млрд. за да платим заем от 800 млн. и втори път взимаме от резерва 800 млн. за да платим заем от 800 млн.. и двете цифри не ми приличат на лихви..
Въобще ако излиза в публичното пространство и два пъти къде са заминали парите, мързи ме да търся официално инфо, а на това от журналистите дето пишат в зависимост кой им плаща не ми се вярва.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ами аз следя новините и ги складирам в мозъчните си гънки.. освен второто инфо за това как е намалял резерва на 4,7 млрд. да не е вярно..
Тез 800 милиона нали ги бяха възстановили от европейските плащания мисля още януари или февруари............