е то партията сие хомогенна защото интереса ги обединява интереса клати феса ............
е то партията сие хомогенна защото интереса ги обединява интереса клати феса ............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В близките 50 години това май няма да стане ..... общата представа, че за тях гласуват само пенсионери е вярна на 50-80%. Със сигурност са си разработили система за набиране гласове и по друг начин. Освен това БСП и ..... ГЕРБ/това ми е странно, а и много показателно/ са двете партии, които имат младежки организации ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
защо,кое те учудва че имат............................ ..... ..
----------
Станишев е толкова гладен ,въпреки че е милионер,и никога няма да се откаже от лидерската позиция, а всички от БСП които са с акъла си не го искат,накрая може това да се окаже начина...................
----------
имаше предложение преди години да се направи такъв паметник и то близо до Шипка,но имаше и подписки и се отказаха
----------
да нормално,ако някой е ибрикчия,може да поискаш от него всичко..................
Де да беше само Станишката гладен, щяхме да го преживеем, ама на фона на Боко и Цецко те са направо пионерчета в кражбите.
Като че ли Боко не драпа сега за власт, всеки ден ни залива с Оставка и как той бил най-подготвен да е премиер.
Бойко Борисов: Лично ще пиша и в туитър, и във фейсбук
Лидерът на ГЕРБ ще разпраща в реално време мнението си по всички важни въпроси от другата седмица
най-после се сбъдна децката ми мечта.. постоянно да съм в контакт с моя Лидер и да знам какво мисли..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Те тяхните интриги нямат край просто![]()
Ще се правим на модерни .... след като не го търсят толкова от телевизиите, явно си търси друг начин на медийна изяваБойко Борисов: Лично ще пиша и в туитър, и във фейсбук
Лидерът на ГЕРБ ще разпраща в реално време мнението си по всички важни въпроси от другата седмица
най-после се сбъдна децката ми мечта.. постоянно да съм в контакт с моя Лидер и да знам какво мисли..
Еми те социалните мрежи са много важни за политиците. Обама така спечели изборите ...
Това на другия ден го изплю боко след интервюто на Миро Найденов, че щели всички членове да се изказват в интернет по важни въпроси и да няма скрито покрито и на другия ден човека с особената форма на главата да не остане по назад реши да се вписва и той във виртуала.![]()
Тея протести се чудя само до кога ще продължат, след като няма никакъв ефект срещу политиците