Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз и такова получавам от време на време в спама.
http://www.usafisnews.org/ViewMessag...ktr&hps&a=view
Но още е рано.
Имам един сайт дето регистрацията е директна и абсолютно безплатна. Едно време го пусках по форума. Като почне кампанията октомври месец, пак ще го постна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta, Натиснал съм така както жена си не съмтам има много пари и съответно светло бъдеще.
GeorgiRR, Някак си още не ми се иска все още да се разделям с милата си родина.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Всеки знае себе си. С един приятел кандидатствахме преди години. Той има късмета и замина. За това време смени две къщи. Децата си изучи в щатите. За коледа ходят в Доминиканската република на море. В Мексико на няколко пъти е бил. Праща ми снимки и видео от Гранд каньон, Лас Вегас, Рино............ А аз кво? Нищо! От Приморско ли да му пратя снимки?
Идва си почти всяка година. Щото като отиде при наш зъболекар, спестява толкоз, колкото му струват пътните от и до САЩ!
GeorgiRR, Спор няма, че Щатите са страната на неограничените възможности, стига да иска човек да се труди там ще успее.
Работа има достатъчно. Само желание да има човек. Един мотокарист на летището да бачка човек, няма да се изкриви я! Само че ще живее в пъти по-висок стандарт.
Spekulanta (03-08-2013)
Все от някъде трябва да се почне. Важното е да преследваш целите си.