Те хората рушвети са давали за тез места като няма лапане трябва ресто или нещо друго.......
Те хората рушвети са давали за тез места като няма лапане трябва ресто или нещо друго.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кутев: Нови избори няма да доведат до различен резултат http://www.standartnews.com/balgariy...at-195569.html ........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз това отдавна го пея…. колкото и да симпатизирам на протестиращите те са малцинство и каузата им е обречена… дори и да успеят да ги свалят, те пак същите ще дойдат… или ще е Местан или ще е Боко.. и в двата случая пак ще са натаковани……Кутев: Нови избори няма да доведат до различен резултат http://www.standartnews.com/balgariy...at-195569.html ........................................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не мисля, че някой вече може да е сигурен докъде ще доведат нови избори, тия дето сега са извън властта си се надяват, че ще са те, ама не се знае, хората като гледам как бързо си менят времето.
Пък ако не са сега изборите мастодонтите партии трудно ще удържат, те и техните партийни каси имат някакво дъно,
Сега чета тая седчица пет нови партии са се пръкнали- те още ще разводнят вота.
А скатаджии за мен е едно 80 процента сигурно че ще влязат, както и Волен и тогава хептен мазоло може да стане.
И за това според вас по-добре да оставим вълка в кошарата,щото обещава,че ще яде само по едно агне..........................![]()
не!.. няколко пъти вече писах... това, че каузата е обречена и че сме малцинство, не трябва да ни отчайва.. ако не друго ще накараме тези да работят повечко, да крадат по-скрито, пък и току виж приели поне някакви козметични промени в Избирателния Кодекс..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Поне символично да се покаже, че има нетърпимост. Освен това си мисля, че ако падне това правителство, Станишев няма да е вече шеф на БСП![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Волен, едва ли ще влезе. Обединена десница със сигурност. Въпроса е колко гласа ще изгуби БСПНе мисля, че някой вече може да е сигурен докъде ще доведат нови избори, тия дето сега са извън властта си се надяват, че ще са те, ама не се знае, хората като гледам как бързо си менят времето.
Пък ако не са сега изборите мастодонтите партии трудно ще удържат, те и техните партийни каси имат някакво дъно,
Сега чета тая седчица пет нови партии са се пръкнали- те още ще разводнят вота.
А скатаджии за мен е едно 80 процента сигурно че ще влязат, както и Волен и тогава хептен мазоло може да стане.![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....