• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Кое е първото нещо което начинаещият трябва да научи за Forex?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Кое е първото нещо което начинаещият трябва да научи за Forex?

+ Отговор в тема
    Страница 10 от 12 ПървиПърви Предишно ... 8 9 10 11 12 Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 91 до 100 от общо 115
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 13-11-2021 15:49 #91 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Моля, изберете категория: - Откажи
      ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Нямам представа как е при другите участници на валутния пазар, но аз ще си кажа за себе си. С напредване на времето, в което уж опознавам форекса мога да си призная честно, че ми става все по-непознат. Сигурно звучи абсурдно и може аз да съм някакво изключение, но това е факт и го споделям. В началото си мислех, че трябва да се науча да бъда дисциплиниран и търпелив т.е., че първите неща, които трябва да знам за форекса е да се превъзпитам в определен аспект от моите лични качества. После обаче се оказа, че трябва да се науча да губя редовно, защото валутната търговия е поредица от печалби и загуби и ако само печелиш значи си на демо. Най-неочаквано покрай форекса започнах да откривам непознати неща в себе си. Не предполагах, че съм авантюрист, но се появиха подобни намеци при някои мои действия на валутния пазар. Не че това ми харесва, но трябва да го приема, защото в определени моменти помага да се измъкнеш от тежка ситуация или дори да спечелиш. За сферата на валутния пазар става дума естествено. Второто е, че се оказах алчен, но този недостатък рядко ми се налага да го ползвам засега. А относно новините и изобщо цялата информация, която ни залива не са важни толкова медиите как ни я представят, а е много по-ключово как ние я възприемаме и анализираме. В този форекс бизнес има и една странна особеност и тя е, че хем работим сами и се облягаме на своята индивидуалност, но хем сме длъжни да се придържаме към мнозинството. Не знам до кога един форекс трейдър се води начинаещ? Наистина не знам, но мога да кажа за себе си, че имам чувството, че дълго време ще бъда в такава позиция. Това не ме плаши дори, но и не оправдава грешките, които допускам при търгуването. Понеже стана дума за тренда в околните коментари аз мога да добавя нещо в тази насока. Важен е тренда и е хубаво да знаем да го определяме. Много мнения на ментори и специалисти във форекса са категорични, че трябва да се търгува в посока на тренда едва ли не винаги. Аз обаче често го нарушавам това правило и при това съвсем умишлено и правя своите сделки срещу тренда т.е. търся печалби по време на корекциите. Знам че това е много рисковано и си плащам понякога, но продължавам упорито да разработвам своите стратегии в тази насока. Кога ще мога да кажа, че съм успял и дали това изобщо ще се случи е тема за друг коментар, а и е много рано да се каже.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

2. Следните 2 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (1), Lucky13 (14-11-2021)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 13-11-2021 17:57 #92 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 891
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Мене ако ме питате, първото нещо което трябва да чуе някой кога научи за форекса е, че е по-добре да не се захваща въобще, ако има какво друго да прави, а ако няма какво друго да прави е още по-наложително да не се захваща

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следните 7 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

hanuman (13-11-2021), Нерегистриран (2), gambletrade (13-11-2021), 100 (13-11-2021), Lucky13 (14-11-2021), jssj (14-11-2021)

6. 13-11-2021 19:09 #93 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Мене ако ме питате, първото нещо което трябва да чуе някой кога научи за форекса е, че е по-добре да не се захваща въобще, ако има какво друго да прави, а ако няма какво друго да прави е още по-наложително да не се захваща
      Не прехвърляй своето разочарование върху останалите. Сигурно имаш много важни причини да се изкажеш така отрицателно за форекса, но това не трябва да е аргумент. Дори малък процент, но все пак има хора, които печелят на валутния пазар и затова нека ги оставим да опитат. Аз например съжалявам за нещата, които съм имал възможност да пробвам, но са ме спряли, защото било опасно, вредно или не знам какво си. Винаги остава една горчилка, че някой се е намесил в живота ти и не ти е дал право свободно да избираш какво да правиш или как да постъпиш. Както има един лаф : По-добре е да си счупиш главата, отколкото да не опиташ изобщо. Не е точен цитат, но на мене така ми харесва.

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

7. Следният потребител изказва благодарност на ontar за полезния пост:

Lucky13 (14-11-2021)

8. 13-11-2021 19:14 #94 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 891
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Не прехвърляй своето разочарование върху останалите.

Аз разочарования нямам. Доволен съм от всичко, което ми се случва...
      Не заради мое разочарование, а заради моя опит давам такъв съвет.

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

9. Следните 4 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

batDancho (13-11-2021), hanuman (14-11-2021), Lucky13 (14-11-2021), jssj (14-11-2021)

10. 13-11-2021 20:15 #95 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Аз разочарования нямам. Доволен съм от всичко, което ми се случва...
      Не заради мое разочарование, а заради моя опит давам такъв съвет.

Значи ти добре се справяш с форекса, но смяташ, че за другите е по-добре стоят далече от него. Ами няма нужда да ти казвам, че никак не звучи добре подобно самонадеяно изказване. Ама ти си опитен и сам се сещаш. В крайна сметка нека всеки сам си преценява кое е по-добре за него. Аз например много се страхувах от карането на колело като малък и мислех, че никога няма да се науча. Докато се учех потроших две колела, а по мене не остана здраво място. Но после карането на колело стана огромно удоволствие, така че първото нещо за което събирах пари беше за туристически бегач. Лека кола нямам и не съм изкарал дори шоф. книжка, защото навсякъде и по всяко време на годината се придвижвам с колело. А можеше да си остана с детските страхове и изобщо да не опитам и да не разбера какво върховно удоволствие е да се кара колело. Така че нека всеки сам да се бори със страховете си и да не се опитваме да му слагаме допълнителни бариери.

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

11. Следният потребител изказва благодарност на ontar за полезния пост:

Lucky13 (14-11-2021)

12. 13-11-2021 20:20 #96 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 891
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Значи ти добре се справяш с форекса, но смяташ, че за другите е по-добре стоят далече от него. Ами няма нужда да ти казвам, че никак не звучи добре подобно самонадеяно изказване.
      Какво занчение има как звучи. На теб може и да ти звучи самонадеяно, ама на мен ми звучи приятелски-добронамерено.

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

13. Следните 7 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

skrasi (13-11-2021), Нерегистриран (2), gambletrade (13-11-2021), hanuman (14-11-2021), Lucky13 (14-11-2021), jssj (14-11-2021)

14. 13-11-2021 21:09 #97 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 875 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Колегата minkov е написал нещо много кратко, вярно и мъдро... Тази професия е със сложността на лекарската, но шанса да станеш лекар е дори по-нисък. Казвам го дори от призмата на човек с над 10 години стаж и който вади пари от това. Въпреки всичко казано по народно.....ако знаеш в какво се забъркваш ще бягаш с триста още първата година. Успеха е възможен, просто пътя до него е далеч по-страшен и несигурен отколкото всеки зелен трейдър си представя. Реално ако новия трейдър знаеше колко време ще му струва и колко и как ще печели когато стигне до печеленето, би се отказал сам.

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

15. Следните 9 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

gambletrade (13-11-2021), minkov (13-11-2021), hanuman (14-11-2021), Нерегистриран (4), Lucky13 (14-11-2021), jssj (14-11-2021)

16. 13-11-2021 21:21 #98 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 775
      Благодарили са му 14 566 Пъти в
      3 584 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Опитът идва срещу определена цена. При някои по-ниска при други по-висока. Ако не си готов на жертви не се захващай по-добре. Да споделя моят опит. Една камара фалирани сметки, не на демо. Зер кви са тия демо простотии? Загуби в горната част на 5-те цифри. Вманиачаване до степен на комарджийство за доста продължителен период. Седиш нон стоп пред монитора и си мислиш, че правиш нещо, а се оказва, че просто си пристрастен към играта. Отказваш да излизаш с приятели. Ставаш саможив и интровертен. И все си мислиш, че големите пари те чакат аха със следващият трейд. Това естествено си има огромна цена. Провалени обещаващи познанства. Изгубени завинаги приятели. Провалена женитба. Няколко провалени връзки след това. Ако нямаш силен характер и самокритичност и не успееш да осъзнаеш навреме накъде вървиш жална ти майка. За пропиляното време няма да споменавам. А пътят е дълъг и труден и с много завои, дори без подобни проблеми. Ако търсиш бързи печалби не си за този бизнес. Ако търсиш големи печалби сега и веднага също. Ако не си готов да пожертваш време и мнооого, ама много усилия пак не си за този бизнес. Та на въпросът! Ако знаеш, че те очаква точно това, ако знаеш, че следващите няколко години всичко това ще ти мине през главата, дали би се захванал с трейдинг? Дали би си го причинил съзнателно? И що за мазохист трябва да си е въпроса за милион долара. Та! Минков е абсолютно прав, ако и да си е спестил много от моя горчив опит. Толкова. Всеки си има глава на раменете, а и разбрах по трудния начин, че докато не се опариш сам, няма да повярваш.

Одобрена

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

17. Следните 12 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

100 (13-11-2021), Нерегистриран (6), minkov (13-11-2021), hanuman (14-11-2021), Lucky13 (14-11-2021), batDancho (14-11-2021), jssj (14-11-2021)

18. 13-11-2021 21:52 #99 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 891
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от gambletrade Виж мнението
      Опитът идва срещу определена цена. При някои по-ниска при други по-висока. Ако не си готов на жертви не се захващай по-добре. Да споделя моят опит. Една камара фалирани сметки, не на демо. Зер кви са тия демо простотии? Загуби в горната част на 5-те цифри. Вманиачаване до степен на комарджийство за доста продължителен период. Седиш нон стоп пред монитора и си мислиш, че правиш нещо, а се оказва, че просто си пристрастен към играта. Отказваш да излизаш с приятели. Ставаш саможив и интровертен. И все си мислиш, че големите пари те чакат аха със следващият трейд. Това естествено си има огромна цена. Провалени обещаващи познанства. Изгубени завинаги приятели. Провалена женитба. Няколко провалени връзки след това. Ако нямаш силен характер и самокритичност и не успееш да осъзнаеш навреме накъде вървиш жална ти майка. За пропиляното време няма да споменавам. А пътят е дълъг и труден и с много завои, дори без подобни проблеми. Ако търсиш бързи печалби не си за този бизнес. Ако търсиш големи печалби сега и веднага също. Ако не си готов да пожертваш време и мнооого, ама много усилия пак не си за този бизнес. Та на въпросът! Ако знаеш, че те очаква точно това, ако знаеш, че следващите няколко години всичко това ще ти мине през главата, дали би се захванал с трейдинг? Дали би си го причинил съзнателно? И що за мазохист трябва да си е въпроса за милион долара. Та! Минков е абсолютно прав, ако и да си е спестил много от моя горчив опит. Толкова. Всеки си има глава на раменете, а и разбрах по трудния начин, че докато не се опариш сам, няма да повярваш.
      Аз не съм склонен към пристрастяване към каквото и да е, даже не съм загубил кой знае колко пари докато го докарам до положение да не губя.
      Загубите преди да стигна до някъде са 2-3 хил долара - не знам точно колко, но не са драматични. Жената не ме е зарязала още и приятели не съм губил (заради търговията де, иначе живота шарен, някой идва, някой си отива)
      Иначе съм минал през всички грешки и заблуди на новака, сигурно поне десетина пъти съм стигал до прозрението, че съм хванал господ за шлифера, че само аз знам къде е граала, по едно време се чудех, що Сорос не ми се обажда да му дам някой акъл, даже по едно време ми беше мъчно за него, че ми няма телефона и така 4-5 години докато ми светна, че не трябва да искаш да си царянапазара, а трябва да си като оня нещастник дето обикаля покрай богатите и се опитва да измъкне нещо от богата трапеза, съответно да наглася и стратегия и психика така, че да не губя, а по-късно и да започна да печеля и така вече карам 12-та година по пазарите, но ако знаех, преди 12 години, че за изкарам първия си лев (долар по-точно) ще трябва да загубя 4 години, вероятно не бих се захванал или бих скъсил малко пътя, ама това от сегашния ми опит.
      Естествено новобранеца го няма този опит и няма как да знае, че освен очевидния и със сигурност грешен път има и други, по-бързи и сигурни пътища към успеха, той (новобранеца) естествено не вярва, че е толкова некадърен и ще му трябват 4-5 години (поне) за да стигне до някъде, а може и никога да не стигне. Според него всички го баламосват нещо с толкова години дето трябвали за тази проста работа само за да го разкарат от софрата с многото кинти

Одобрена

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

19. Следните 13 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

gambletrade (13-11-2021), 100 (13-11-2021), hanuman (14-11-2021), Нерегистриран (8), Lucky13 (14-11-2021), jssj (14-11-2021)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 13-11-2021 22:48 #100 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 875 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Според него всички го баламосват нещо с толкова години дето трябвали за тази проста работа само за да го разкарат от софрата с многото кинти
      Днеска не е като да нямаш попадения По темата ако допълня някои факти от моя личен опит се получава интересен парадокс...
      Аз на хартия не съм много зле в трейдърската ми кариера подминаваща 10 години....единствената ми загуба, и преди съм споменавал, са едни 1000лв първи акаунт в трейдър.бг. Този акаунт издържа доста, може би 3-4 месеца докато достигне до неспасяемо ниво. След това стигнах до извода, че нещата не са като на демото и май няма да е чак толкова лесно. Минаха 1-2 години, "понаучих се" и изкарах първата 5 цифрена сума. Дотук добре, но макар да бях спечелил нещата се развиха в посока, в която всеки ден разбирах колко малко знам и колко още трябва да науча.

На този етап след печалбата започна деградация, в един момент имаш повече знания, но вече не можеш да се възползваш от "стрелбата на око", която само новобранците владеят и парадоксално тя е по-успешна от първите стъпки в "истинското" търгуване. Години отнема етапа в които започваш да ставаш компетентен в тази професия и възможностите ти да печелиш устойчиво и по правилен начин станат достатъчно за да прескочиш нулата. Повечето се връщат многократно в стила търговия всичко или нищо, без система, без стоп, просто "познаване" на позиции. След като и това доведе до фалит се започва наново истинската работа. Годините вървят по-бързо и неусетно спрямо очакванията, но обикновено е все късно да се откажеш.

Прави ли впечатления как на хартия съм загубил 1000лв, спечелил съм многократно повече и привидно всичко е супер, но по някаква причина не препоръчвам почти на никой да се занимава с това? Защо? Защото много малко хора отговарят на условията необходими да стигнеш до някъде - да си готов на къртовска работа години наред, да имаш междувременно доход, да ти издържат нервите, да имаш възможност да вложиш капитал когато дойде времето. Колко хора биха стигнали до някъде дори всичко това да е изпълнено? Има далеч по-достъпни и надеждни начини да се вадят пари за масата от хора. Ако фората не виждаха фалшивата надежда и имаха реалистични очаквания всичко би било напълно различно...

Одобрена

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

22. Следните 10 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

Нерегистриран (5), hanuman (14-11-2021), Lucky13 (14-11-2021), gambletrade (14-11-2021), minkov (14-11-2021), jssj (14-11-2021)

+ Отговор в тема
    Страница 10 от 12 ПървиПърви Предишно ... 8 9 10 11 12 Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти