Да да но кои са те - интересно ми е да знам - аз мисля че сериозните играчи нямат много време да пишат коментари. Не че искам да обидя някои но колко от вас са с професионална дейност трейдър и работят официално като такива?
Да да но кои са те - интересно ми е да знам - аз мисля че сериозните играчи нямат много време да пишат коментари. Не че искам да обидя някои но колко от вас са с професионална дейност трейдър и работят официално като такива?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да и на мен ми стана доста интересно това и зададох същия въпрос в другата тема![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имам съмнение за дизела че върти голям хедж фонд в ситито - нещо се загуби каза че ще пътува та знае ли човек![]()
и на мен ми е интересно, но мисля че този въпрос трябва да се зададе не тук, а в друга тема може би
Мислиш ли , че "сериозните играчи", както ги нарече, ще си признаят?
И защо да не им остане време? Те не са зомбита ....и излизат от матрицата понякога, за да се разсейват!
Всеки има начин за релакс!
А професионалните трейдъри, мислиш че са по-успешни от тези, които работаят за себе си ли?
Ако си професионален трейдър най-вероятно ще си в сферата на някой брокер или в най-благополучния вариант ще си направо на Wall Street. Ще имаш пари и на дали ще ти трябват бонуси като тези. Заплатата на тези от WS е над 300 000$ месечно.![]()
тези брокери ,голяма част не са и професионални трейдъри, ама работят с парите на хора, свои пари не рискува много често.................................................. .........................
обикновени крадци са повечето![]()
![]()
само дет носят убави костуми
![]()
![]()
а не шапки с дупки само за очичките
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Точно там са ората дето не търгуват с собствени пари![]()
![]()
и често им се казва къде да инвестират от по-горе
![]()
![]()
Преди години бях чел за някаква пенсионерка дето умряла и неочаквано за внучката били завещани няколко милиона от форекс ....![]()
бабето е разбило пенсията у ферексо
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Изпрало я е викаш ...бабето е разбило пенсията у ферексо
.................................................. ................
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров