Да бе вярно нашия приятел Bibco , как ли я кара с толкова много зима покрай него, аз не бих могъл![]()
Да бе вярно нашия приятел Bibco , как ли я кара с толкова много зима покрай него, аз не бих могъл![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Свиква се. Живее в държава, в която условията за живот са много по-добри от нашите.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Е тогава отписваме Канада от списъка с желаните държави![]()
Само така става, ама да ми изхлузват 50% от печалбата няма да стане![]()
Много студено бре, па да ходим зарад една канадка, не си заслужава![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (15-08-2013)
А бе щом съм ходил от Пловдив до София заради жена, не виждам проблем да ида и до Канада![]()