хи-хи, задълбахме
беше ми приятно
весел уикенд всинца Ви
мисля да подремна като баба Меца но......преди това ще си омажа краката с медец и се мятам в леглото
медът е като лекарство,да не си помислите нещо друго
стяга разширени вени
хи-хи, задълбахме
беше ми приятно
весел уикенд всинца Ви
мисля да подремна като баба Меца но......преди това ще си омажа краката с медец и се мятам в леглото
медът е като лекарство,да не си помислите нещо друго
стяга разширени вени
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
хахаххаха, начи всичките тия приказки за любовта и майсторлъка, са глупости, размера има значение, а какво ти е идва късо, освен височината, щото имам познати дето са под тия сантиметри, ама...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не сме задълбали. Но като изискваш, трябва да имаш какво да предложиш. Големи и стегнати цици имаш ли ? Стегната и добре ухаеща кожа имаш ли? Спортуваш ли редовно ?
Лека вечер и на теб![]()
хи-хи... без да исках разлаях кучетата
а бе важното е да не му е къс, щото си е пълна трагедия
как да му кажеш че не става за нищо
готин пич ама... в последствие като се окаже че не става
какъв е смисълът от всичко
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами... щом годините не ми личат си направи много добре извода за външния ми вид
един ден на една клиентка само на шега й подхвърлих на колко години съм и само дето едва си сдържах смеха като й видях физиономията с увисналото чене
Лека нощ
отивам да се намажа с медец
хахахах, добре за късото го изяснихмеа важно ли е да е дебел
, че ако е дълъг, ама като шиш за плетене и не уплатнява.. става ли, или не
![]()
що задаваш излишни въпроси
то е ясно че не става
разсмяхте ме с тия ваши размери, трябва да Ви направят някаква мярка по ЕС за размерите