И екран ще се намери не е проблем
.................................................. ......................
.................................................. ...........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе и аз знам, че Дан Зангер е много голямо име, но не съм му виждал отчетите. Нито на Пол Ротър, нито на Лари Уилямс. Но всичките се водят много големи.
Това е без значение. истински важните неща не са отчетите, а знанията които можеш да извлечеш, А знанията са като парите, нямат мирис и няма значение от къде идват![]()
Съгласен съм , но знаем за тях ,защото са решили да споделят опита си подробноБе и аз знам, че Дан Зангер е много голямо име, но не съм му виждал отчетите. Нито на Пол Ротър, нито на Лари Уилямс. Но всичките се водят много големи.
Това е без значение. истински важните неща не са отчетите, а знанията които можеш да извлечеш, А знанията са като парите, нямат мирис и няма значение от къде идват
.................................................. .................................................. ....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма как да знаеш дали е мое, но ще си го махна за всеки случайbombe, е аз от къде да знам , че това е твое ......и аз мога да сваля и да кача нещо .....както и да е ....никой не ми се е легитимирал но съдя по многото мнения и по клиповете му и сигналите му....само знам , че е много голямо име в Америка и Австралия
.................................................. ...........................................Виждаш ли - съдиш по вторични белези, а от мен искаш стейтмънт... Казваш, че ползваш ПА с определен ММ. Я ми кажи принципно сетъпите, които ползваш с този ММ каква успеваемост имат инструмент по инструмент? Едва ли ще можеш, защото това предполага да си положил огромен труд. А тогава щеше да разбереш какво ти говорим и да не нападаш излишно. Доверил си си парите на сетъпи, които са ти казани от един човек на доверие!!! За щастие много от сетъпите му са с добра успеваемост (това го казвам от опит).
Ако искаш ме слушай и ако искаш вярвай - не ти искам пари за нищо и ми е все едно.
фицката (14-06-2013)
Не, не са.
Само Лари донякъде, но от уебинарите му които съм гледал, са само общи приказки и по никакъв начин не могат да ми свършат работа.
Виж от уебинари където са правени дори от хора които работят на самата борса, а не са търговци съм извличал огромна полза. А те дори не търгуват.
ти си дааанъчеееен..........такива дето се цанят да ти стават счетоводители....са големи сладури
....по какъв начин некаква история с некакво име ще ти докаже че въпросното лице не е псевдо трейдър.....
....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Преди това съм проучил нещата, никой нищо не ми е казвал видял съм сверил съм , позаинтересовал съм се и съм започнал да практикувам ...най-добри резултати имам при инсайд баровете и при пин баровете само на подкрепи и съпротиви и само по тренда .....в началото играех много често пин барове срещу тренда и често сделките не бяха успешни и такаНяма как да знаеш дали е мое, но ще си го махна за всеки случайВиждаш ли - съдиш по вторични белези, а от мен искаш стейтмънт... Казваш, че ползваш ПА с определен ММ. Я ми кажи принципно сетъпите, които ползваш с този ММ каква успеваемост имат инструмент по инструмент? Едва ли ще можеш, защото това предполага да си положил огромен труд. А тогава щеше да разбереш какво ти говорим и да не нападаш излишно. Доверил си си парите на сетъпи, които са ти казани от един човек на доверие!!! За щастие много от сетъпите му са с добра успеваемост (това го казвам от опит).
Ако искаш ме слушай и ако искаш вярвай - не ти искам пари за нищо и ми е все едно.
----------
Всеки си отваря по един демо акаунт качва си го примерно в my**book и виждаме кой колко може за един по-дълъг период .. .. и така
.................................................. ..................................................
Голям акъл имаш значиОбаче защо само 52% ?
Пробвай да взимаш сетъпите за дълга само когато са над ЕМА90 и късите когато са под ЕМА90
Това за М5Даже и да я нямалиш на 60, пак трябва да става.
И с обикновена ТЛ става, но ЕМА-та прави шаренко и по-приятно нали
----------
И каква е наградата за това разкритие ?
Че търговията за слава е голяма глупост![]()
и ....след това.....и.....защо да го правя....да ти доказвам нещо....да си мерим....егото....кой ще ме компенсира за времето което трябва да отделя за някой си (това някой си не го приемай лично) при условие че АЗ не искам нищо от него....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....