Гледал съм интервюта с него като го водиха "най-младият милионер" на Wall Street. Със сигурност съветите му са много полезни а и добри сетъпи качва на сайта си .Ето малко мнения за Нийл Фулър:
EG
July 10th, 2010 at 12:19 pm
Bought Nialls course, basic, everything he teaches available for free on other sites and more. Condescending arrogant attitude. When he used to post set-ups on his forum I have seen some he rates as “gold” that are so wrong, or C-, at best, then blames the currency pair for being ‘crazy’. Head to forex factory / james16 thread, good humble guy who knows EVERYTHING.
shan
October 9th, 2010 at 11:13 am
Nial is arrogant and condescending; i totally agree. has no real track record in forex trading. Just another “convincing” self taught forex educator trying to appear pro.
На сайта му има много добри неща. Обаче искрено се съмнявам, че този пич търгува реално. Мисля, че си изкарва парите от продаване на знания
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, от началото на разговора останах с впечатление, че имаш такъв случай и затова и изкоментирах днес. Ако не е така, ок.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aз друго разбирам от тези постове
==================================
Какво разбираш ...че обичам стабилния капитал и дори 10 поредни загуби да имам някой ден да не ме бутнат....и да казваш , че нещо не може да ти се случи е твърде наивно ...но ако си тинейджър е разбираемо
Разбирам, че си нямаш понятие от професионален трейдинг.
Тинейджърството отдавна го минах, новобранец
Много взе да се палиш, като ти изтъкнахме недостатъците.
Ако искаш да станеш про трейдър, по-добре си взимай поука, а не се засякай като момиченце
Докато ти губиш 5 позиции по 50пипса, аз ще съм удвоил акаунта два пъти![]()
Айде покажи го този акаунт и застани с името си да те видим колко си велик и на какво можеш да ме научиш .......Разбирам, че си нямаш понятие от професионален трейдинг.
Тинейджърството отдавна го минах, новобранец
Много взе да се палиш, като ти изтъкнахме недостатъците.
Ако искаш да станеш про трейдър, по-добре си взимай поука, а не се засякай като момиченце
Докато ти губиш 5 позиции по 50пипса, аз ще съм удвоил акаунта два пъти
.................................................. .............................................
Чакай бе къде отиде. Кой си ти, че да те уча на каквото и да е ? Аз нямам особено желание да помагам на който и да е
Цифри няма ти показвам, но това е изражение на печеливши срещу губещи и нарастванията по дни за предният месец:
И като го видя, какво ? По-успешен ли стана ?![]()
Последна редакция от Oleg : 14-06-2013 на 17:01
Няма ли да ти олекне ако си признаеш пред себе си , че няма какво да покажеш или по-скоро не е това за което го представяш
.................................................. .................................
А на теб няма ли да ти олекне, ако спреш да си мислиш, че останалите са незапознати като теб ?